Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért volt akkor probléma pár...

Miért volt akkor probléma pár éve az "oltásellenesség"?

Figyelt kérdés

Én nem oltattam be magamat a Covid ellen.Pedig elkaptam és beteg is voltam rendesen.

Ismerősök, akik oltatták magukat, bizony szereztek maradandó mellékhatásokat is.Egyikükben az oltás teljesen összekuszálta a vérnyomását, azóta gyógyszert szed rá.Másoknál felerősödtek az allergiás tünetek , a legrosszabb viszont az, akik szívproblémákat hozott elő.

Utólag az kiderült,hogy nekünk volt igazunk, akik nem oltattak.

Egy vakcinát normál körülmények között évekig tesztelnek.A covid oltásokat, meg kihozták pár hónap alatt.Nem biztonságosak teljesen, semmi garancia nincs,hogy nem okoznak maradandó károsodásokat.

Ki vállalja a felelősséget érte?

tegnap 20:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
Én legalább a kovidot eltörölte az ukrán háború. Legalább ennyi haszna volt
tegnap 20:18
 2/19 anonim ***** válasza:
26%
-én
 3/19 hollófernyiges ***** válasza:
73%
Érdekes hogy mennyire más körökben mozgunk. Az én ismerőseim és munkatársaim szinte kivétel nélkül beoltatták és senkinek sem lett ehhez kapcsolódó szövődménye.
 4/19 anonim ***** válasza:
46%
nekem meg lett. Na?
tegnap 20:24
 5/19 Katona Dius ***** válasza:
44%

Édesanyámnak is azóta lett szívzavara, mióta oltatott, apámnál allergia alakult ki, egyik tesómnak az immunrendszere meg sokkal gyengébb lett utána. Lehet, hogy anélkül is előjöttek volna előbb-utóbb, nem tudom.

Én nem mertem oltatni magam, férjem sem. Mi is elkaptuk a covidot, én kétszer is.

A vicc az, hogy én sokkal kevésbé szenvedtem meg a vírust, mint a szüleim vagy a tesóim, pedig ők oltattak. Mármint magát a vírust is, ők sokkal rosszabul voltak covidosan, 40 fokos láz, 2-3 hétig tartó betegség. Nekem enyhe hőemelkedésem volt, 2-3 napig tartó megfázás szerű tünetek. Ami hosszan tartott, kb fél évig az az íz- és szagvesztés volt, de az meg nem nagyon zavart.

tegnap 20:56
 6/19 anonim ***** válasza:
41%
Én se oltattam. Hàlistennek. De minden ismerősöm aki igen, annak vmi betegsége lett. Azelőtt még full egészséges volt.
tegnap 20:59
 7/19 anonim ***** válasza:
64%

"Utólag az kiderült,hogy nekünk volt igazunk, akik nem oltattak."

Nem, nem derült ki.

Négy oltást kaptam, és semmi bajom nem lett tőle.

tegnap 21:05
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
3 oltást kaptam, semmi bajom nem lett.
tegnap 21:07
 9/19 anonim ***** válasza:
39%

#21:05

Én meg egyet kaptam és lett. Ez tudományos tény, hogy létezik postkovid hatás a vakcina miatt, hiába feszengsz itt. Más kérdés, hogy kevesebb embernél jött elő mint nem, de pont ezért volt rettentő felelőtlenség kötelezővé tenni úgy, hogy előtte nem volt megfelelően tesztelve.

tegnap 21:09
 10/19 anonim ***** válasza:
79%

#21:09: ne vetítsd rám az érzéseidet. Én nem feszengek.

Egytészt nem tették kötelezővé. Messze nem volt 100%-os az átoltottság.

Másrészt volt megfelelően tesztelve.

Harmadrészt az esetleges mellékhatás nem bizonyítja magában, hogy azoknak volt igazuk, akik nem oltották be magukat, hiszen ezt átfogóbban kellene nézni. De az igazi probléma, hogy sok oltás okozta probléma kb. anekdota szintjén van. Már kb. mindent okozott a színvakságtól kezdve az impotenciáig csak azért, mert időben követték egymást. Sokan meg hamis számokkal jöttek, pl. hogy hány sportoló halt meg szívbetegségben az oltás megjelenése óta, holott a korábbi évekkel összehasonlítva semmilyen kiugró tendencia nem volt.

tegnap 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!