Ki a leginkább oltáselllenes a családodban?
Apum elég konteós, "régenmindenjobbvolt".... Tényleg mint ahogy a Facen memelünk az öregekről. Na ő pontosan olyan.
59 éves egyébként.
Engem a korona már jó ideje "hidegen hagy". Ha fel kell venni a maszkot, felveszem, minek kötekedjek, úgysem én/a boltos/a mozis hozza a szabályt, felesleges leállni veszekedni. 2 oltásom már van, viszont eléggé nagyon magas az antitest, így erre én nem oltatok rá.:)
Egy mezei náthára minek oltás?
Azok akik meghaltak, ÁLLÍTÓLAG ebben, nagyjából az influenzás halálozási számok lennének, plsz az, hogy boldog boldogtalant hozzáírtak halál esetén a covid halottakhoz, pl baleseti halál, vagy nem volt más osztályon hely, kovid osztályra rakták, és ott halt meg, kicsit a statisztikákat így felfelé javítva.
Rengeteg család osztott meg ilyen történetet csak sajnos a média nem foglalkozott egyikkel se.
Miért nincs olyan válasz, hogy "senki sem oltásellenes a családban"?
Ez már nem is létező alternatíva?
5
Azok a családok nem neteznek, egész nap az M1-et nézik.
Egyik ági unokatestvérek + szüleik - nagyon hívő keresztények, úgy vannak vele, hogy Isten tudja, mit akar a bárányaival, ezért nem fogják beadatni. De ők sem ezek a harcos konteós típusok.
6. azért ne hidd... nagggggyon nem vagyok fideszesek a közeli családban, és beoltattuk magunkat mind.
Bevallalom én az vagyok
Azt hozzá teszem hogy most vagyok benne a covid a az első két nap nem volt egyszerű
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!