Miért van ilyen sok oltásellenes?
Az emberiség átlagéletkora az utóbbi száz évben jelentős mértékben emelkedett. Nem genetikailag lettünk életképesebbek, hanem a körülményeink javultak. Ma már nagyon jó eséllyel éljük túl a gyermekkort, és nem pusztulunk bele tömegeses járványokba
sem. Csatornázunk, tisztítjuk az ivóvizünket, és nem utolsósorban vakcinázással védekezünk a halálos kórokozók ellen.
A védőoltások kifejlesztése az orvostudomány legnagyobb hatású vívmánya. Manapság mégis sokan ódzkodnak tőle, különféle ideológiákat gyártva. Az egyéni döntés felelőssége azonban nagy, hiszen a fertőzések esetében nem mondható, hogy az "egészségem az én magánügyem". A kórokozók ugyanis pusztán terjesztő közegként használnak bennünket, ezért a nem kellő alapossággal meghozott döntésünknek mások is megihatják a levét.
1
Covidra...
Azért mert nagyon de nagyon rosszul komunikálták le ezt az egész oltási mizériát...
Nem mondtak eleinte pontos információkat, titkolóztak.
Erre jött rá az, hogy milyen gyorsan elkészültek a vakcinák.
A konteógyártóknak nem is kellett több...
És mivel az embereknek nem voltak / most se nagyon van pontos ingormációjuk, így kétkedő, gyanakvó lett a hangulat.
Az ilyen embereket pedig hamarabb elérik a konteósok is.
Egy teljesen oltáspárti emberként mondanám, hogy azért ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Alapvetően oltásellenes hangok bár sajnos vannak, azért elég kevesen vannak, egyáltalán nincsenek olyan sokan. Most azokról beszélünk akik azt gondolják, hogy a vakcinák autizmust okoznak és nem adatják be a kötelező oltásokat. Ezek az emberek csak szimplán hülyék, és Magyarországon ha nem oltatod be a gyerekedet a kötelező oltásokkal, elveszi tőled a gyámhatóság. Nincs sok értelme ezekkel az emberekkel foglalkozni, hülyék voltak vannak lesznek.
Amiből sok van, az a COVID-19 elleni vakcinát elutasító ember. Ezeket viszont nem lehet az előző kategóriába sorolni. Nyílván akibe szorult egy apró mértékű józan ész, az felfogja hogy a vakcina jobb mint a vírus. Ugyanakkor ezek tesztfázisban lévő és nem végleges vakcinák, hiszen hivatalosan 2 év kéne ahhoz, hogy egy vakcina kikerüljön a tesztfázisból. Mivel vészhelyzet van, ettől eltekintünk és én úgy gondolom hogy jól tesszük.
Ennek ellenére lássuk már be, hogy ezek az emberek nem feltétlenül hülyék akik mások életével játszanak. Igazuk van abban, hogy bizony nem ismerjük a vakcina hosszútávú hatásait, tényleg nem tudjuk hogy 5 vagy akár 2 év múlva jelentkezik-e majd valami olyan mellékhatás amire nem is gondoltunk volna.
Ezt nyílvánvalóan a járvány esetében sem tudhatjuk, azonban elég sok ember a mai napig nem veszi komolyan a járványt (egyébként ezeket szerintem 95%-ban a liberális médiának, 5%-ban pedig a tiszta emberi hülyeségnek köszönhetjük). Nem tudják hogy mi van a vakcinában, ez az emmerrenness meg adenovírusvektor semmit se mond nekik, a kínaitól pedig azért tartózkodnak mert kínai.
Én teljesen oltáspárti vagyok, már rég megkaptam a második adagot is, és mindenkinek azt tudom javasolni hogy oltassa be magát. Ugyanakkor képtelen vagyok elítélni azt aki nem tesz így - ezeket a vakcinákat kevesebb mint 1 éve fejlesztették ki, annyi félretájékoztatás volt/van mind a vírussal, mind a vakcinával kapcsolatban, hogy ember legyen a talpán aki ebből kiszed valami értelmes dolgot, amit igazságnak nevezhet.
A coviddal kapcsolatban azért vannak oltásellenesek, mert sokan utánanéznek a dolgoknak és nem a tévé marhaságát nyelik be. Például csak Magyarországon terjesztik azt, hogy az oltás véd. Mikor az összes amerikai egészségügyi szervezet kijelentette (WHO, NIH...stb.), hogy 1) nem szabadna tömegesen oltani, csak maximum önkénteseket, illetve kisebb csoportokat, 2) hogy az oltás nem véd, nem gátolja meg az újrafertőződést, nem gátolja a terjesztést, nem nyújt nagyobb védettséget és ugyanúgy kórházba kerülhetsz, illetve meg is halhatsz. Igen, ezt MINDEN amerikai egészségügyi szervezet kijelentette! Illetve a számok alapján meg lehet nézni, hogy amióta oltanak, több a halott, megugrott az elhalálozások száma.
Norvégiában például kijelentették, hogy a harmadik hullám az oltások miatt van.
Na, és egyéb ilyen tények miatt. Tökéletes példa még a svédek, akik tökéletesen jól vannak, hiába is mondja azt a beszélő doboz, hogy kihaltak, mert nem. Magyarország és Svédország tulajdonképpen a két véglet. Magyarországon vannak a legkomolyabb intézkedések és oltanak agy nélkül, Svédeknél ilyen nincs. Magyarország Európában top 1 az elhalálozások számában, míg Svédország a top 20-ban sincs benne és most kezdik el vizsgálni a T-sejtes immunitást.
Szóval csak ezért... A tények miatt, amiket a média nem közöl.
Ha mindenki napi szinten foglalkoznak saját testi és lelki egészségével, akkor rengeteg betegség megelőzhető lenne. Sőt, ha kikapcsolnák az emberek a tv-t, rádiót, internetet, akkor is megelőzhető lenne pl. a pánik és az agymosás, mivel a legtöbb szenny a mainstream médiából jön. Csak pár betegség előzhető meg oltással, amit először éveken keresztül tesztelnek és csak utána kerül forgalomba. Rengeteg betegség pedig lelki eredetű.. És erre meg mit csinál a mai "modern" orvostudomány? A testet kezeli tünetileg, de 100%-osan nem gyógyítja meg, mert nem érdeke, mert egy egészséges ember nem jövedelmező a gyógyszeripar számára.
A kínai orvoslás több ezer éves. Utána lehet nézni, hogy mennyivel jobb, mint a mostani nyugati orvoslás, ami csak pár száz éves.
(Kérdező, és ne mosd össze a több évig tesztelt oltásokat, a mostani fél év alatt összekutyult VAKcinával!)
"Nyílván akibe szorult egy apró mértékű józan ész, az felfogja hogy a vakcina jobb mint a vírus."
Pont, hogy nem. :( Ez is tökéletesen látszik a számokban, hogy nem. De a norvégok például nem restek nézni a számokat és 2 típusú vakcinát is betiltottak, mert több embert öltek meg, mint a vírus maga. Erről nem beszél a magyar média? Hmm. Meglepő. Egyébként Magyarországon is lehet így számolgatni, számok alapján ha jól emlékszem 8x nagyobbat ugrott az elhalálozások száma, amióta oltanak, mint az őrült.
Illetve hála annak, hogy rengeteg kórházban dolgozó ismerősöm/barátom van, úgymond első kézből értesülök a hírekről tőlük és ők mondják, hogy a kórházak oltottakkal vannak tele.
Nekem tobb ismerosom halt meg oltas utan egy ket nappal.ketto korhazba kerult,egyikuk lelegezteton is volt.
Fura mi,hogy ahogy megkaptak,volt aki meghalt volt aki korhazba kerult. Eletkoruk 35-60 evig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!