Eddig sajnálták ezeket a helyeket a járványtagadók, oltásellenesek, most meg dühödtem a porig égetnék őket?
Nem egy állatkert, étterem oldalán őrjöngenek, halált is kívánva az üzemeltetőknek/dolgozóknak/állatoknak stb., mert oltási igazolványt kérnek. Én eddig próbáltam pártatlan maradni ebben a témában. A vendéglátósokat, állatkerteket is sajnáltam, nem vagyok oltásellenes, de nem adattam be még magamnak semmit.
Viszont ez a fajta reakció, lincshangulat lesokkolt. Többször olvastam, hogy a járványszkeptikusok itt is a becsődölt vállalkozásokat sajnálták, ezzel érveltek az intézkedések ellen, most meg a vérüket kívánják. Most nem viselik a szívükön ezen helyek sorsát? Mit vártak?
Nem provokálni akarok, remélem senki számára nem sértő a kérdésem.
Ez az első kérdésem hosszú idő óta. De legalább demonstráltad mire gondolok.
Agymosott? Nem is ismersz ember, nem tudod mit tanultam, mit dolgozom.
Mi az Isten van az emberekkel? :D Miért vagy ennyire ideges, agresszív?
Kedves kérdező!
Mit tanultál, mit dolgozol?
Tűpontos. Az oltásellenesek zöme csak addig áll ki valami mellett, amíg saját önző, hazug céljait szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!