Miért alázzák porig a kövér nőket az élet minden területén? /utcán, buszon, médiában, üzletekben stb. /
Figyelt kérdés
Többször volt már nagyon kövér kedvesem,s személyesen tapasztaltam,hogy szinte mindenhol gúnyolták,beszóltak nekik,kinevették őket.Sokszor sírtak a megaláztatások miatt.Én tisztelem és szeretem őket,de fáj,hogy sokan ki sem mennek az utcára az atrocitások miatt.Miért kell megkeseríteni az életüket?2019. jan. 28. 17:07
1/24 anonim válasza:
Általában aki nagyon kövér, az saját maga miatt olyan. Aki kövér az nem törődik saját magával. Se a kinézetével (mellékes) sem az egészségével (a kövérség nem egészséges). Aki nem ad magára, az így szokott járni, megszólják.
2/24 anonim válasza:
Mert a legtöbb kövér embernek más a prioritása, más az értékrendje.
Ez nem gond azoknak az embereknek akik nem túl buták ezt felfogni. De nyilván nem lehet mindenkinek erkölcsi példaképnek lennie, szóval történnek ilyenek...:(
3/24 anonim válasza:
Sajnálom, de az ételre se tudok ránézni, ha tocsog a zsírban.
Egy nőre sem, ha lötyög rajta a hája.
Ez amúgy nem elhatározás kérdése, hanem belülről jön.
4/24 anonim válasza:
"Többször volt már nagyon kövér kedvesem"
Bármibe lefogadom, hogy pl. az öltözőszekrényeden vékony nők voltak.
5/24 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy bántanak a kövérségem miatt, mert az túlzás lenne. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a csinosság jár kiváltságokkal, és előnyökkel. Pl. a vékonyabb, modellarcú kolléganőmet körberajongja a főnököm, és minden meg van neki engedve, amikért nekünk letorkolás jár. Pedig ugyanolyan az intelligenciahányadosunk, és ugyanabban a beosztásban dolgozunk.
6/24 anonim válasza:
Gondold végig. Már nem szidhatnak senkit a hovatartozása miatt, vallása miatt, nemi beállítottsága miatt, gondolkodása miatt, stb. mert akkor baj lesz, nagy baj. Kiket szabad szidni? A kövéreket. Egyértelmű, hiszen nem jön rád a média, rendőrség, ha szidod őket, mintha mondjuk nci vagy, vagy szidod a keresztényeket, melegeket. Érted?
7/24 anonim válasza:
Nem csak a kövér nőket alázzák, a soványokat is, a magasakat is, a romákat is, kisiskolások egymásközt a szemüvegeset, szeplőset, és még holnapig sorolhatnám. Mellettük miért nem szólalsz föl? Mindenkin lehet fogást találni, de ez csak a gúnyolódót minősíti. Nem támogatom mások megalázását, legyen kövér, sovány, szegény, gazdag, akármi. De, miért is különb egy kövér nő bárki mástól, hogyha őt alázzák, azt kikéred magadnak?
8/24 A kérdező kommentje:
Nincs öltözőszekrényem, én nem szégyenlem,hogy a nagyon kövér nőkhöz vonzódom. Az sem baj,hogy a legtöbb férfinak nem tetszenek. A baj az,hogy bántják őket. Pedig legtöbbjük nem igénytelen.Akiket én közelebbről ismertem ápoltak,tiszták voltak.A bűnük csak az,hogy kövérek.
2019. jan. 28. 17:35
9/24 Miss Endzsi válasza:
Még Miss Fortune-t is szokták szidni. :D
Teljesen mindegy, ha valaki gyengének tűnik, abba bele fognak kötni. Ha szemüveges azért, ha hosszú szárú a zoknija azért.
10/24 anonim válasza:
Én nem merek nekik beszólni pedig undoritónak tartom öket. Mivel félek hogy nekem ugrik és szétszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!