Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért alázzák porig a kövér...

Miért alázzák porig a kövér nőket az élet minden területén? /utcán, buszon, médiában, üzletekben stb. /

Figyelt kérdés
Többször volt már nagyon kövér kedvesem,s személyesen tapasztaltam,hogy szinte mindenhol gúnyolták,beszóltak nekik,kinevették őket.Sokszor sírtak a megaláztatások miatt.Én tisztelem és szeretem őket,de fáj,hogy sokan ki sem mennek az utcára az atrocitások miatt.Miért kell megkeseríteni az életüket?

2019. jan. 28. 17:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Neked undorítóak,nekem szépek....Egy sem fog neked ugrani,ne félj!
2019. jan. 28. 17:47
 12/24 anonim ***** válasza:
41%

Én ezt sehol sem látom.

Inkább ne haragudj kérdező de azt,hogy a dagadt nők szídják a csinos vékony szexi nőket,hogy kva,ilyen buta olyan ribi.

És ezt tényleg láttam és hallottam mindig elhízott nők toltják ezt,komolyan.

Szerintek a szépség,csinosság = hülye,buta,plusz negatív jelzők.

Én inkább fordítva látom ezt.

2019. jan. 28. 17:47
 13/24 anonim ***** válasza:
42%

Azért mert a dagatt nők aztat hiszik hogy ők sokkal dögösebbek mert ők bbw kategóriásak.

Egycer volt egy dagi kolléganőm. Amikor meglátott, sunyin körbenézett, hányan hajják-láttyák oszt óbégatni kezdett pl.

"Ne nézzé má, mit bámúsz" meg "ne csórgasd a nyálad rám, úgyse kaphacc meg"

Nekem biztos nem kellett volna, há mit kezdtem volna annyi zsírral? Mert egy kis meleg kenyérrel meg hagymával még csak-csak elmegy:) vót nekijje akkora háta, mint egy Zil plató.

Aztán rájöttem, azé óbégat hogy ne nézzem, mert így akarta felhívni magára a figyelmet, hogy őt megnézik a férfiak. De én csak aztat néztem, hogy befér az ajtón, vagy beszorul.

Na de vajon a kövér férfiakat miért alázzák le a csinos nők?

2019. jan. 28. 17:51
 14/24 A kérdező kommentje:
A 12. kommentelőnek lehet igaza van,én azt nem tapasztaltam,amit ő ír.Amiről én írok személyes tapasztalatom,mert többször átéltem. Volt,hogy úgy is ledisznózták a kedvesemet,hogy én is ott voltam.Tudom ezek primitív emberek,de akkor is fájó ez egy nőnek.
2019. jan. 28. 18:50
 15/24 anonim ***** válasza:
27%
Ha rosszul esik egy dagadt nőnek/férfinak, hogy ledisznózzák, akkor tegyen ellene. Zabáljon kevesebbet és sportoljon többet. A legtöbb kövér ember nem beteg (hormonok), csak lusta.
2019. jan. 28. 18:54
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

Már nem azért, de a szerinted ártatlan kövér lányok bántottak engem a legtöbbet, hogy "gebe vagyok, csontváz vagyok, k_rva vagyok, hogy nézek már ki stb."

rajtuk meg volt vagy 50 kg felesleg. Én meg tízen éve sportolok és én szégyelljem magam?!

Szóval nem kell félteni a kövér lányokat sem..

2019. jan. 28. 18:57
 17/24 anonim ***** válasza:
26%
Szóval a teheneket szereted, mert bárhol tudsz rajta pnát hajtogatni. Hát nem tudom a kérdezőnek mekkora csékje lehet, de azé megnézném őket szeretkezés közbe.
2019. jan. 28. 18:57
 18/24 anonim ***** válasza:
64%

Valamiért nagyon nagy ellenszenvet váltanak ki. Nekem is rejtély, miért, mert megtehetném azt, hogy odamegyek a buszon az emberekhez, hogy "de gusztustalanul néz ki a hajad, de csúnya pattanásaid vannak, de bénán áll rajtad a szemüveg", csak mert nekem nem tetszik.

Csak nem vagyok óvodás, hogy mindent hangosan ki kelljen mondanom.

2019. jan. 28. 20:22
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

nekem volt eléggé kövér barátnőm és tudod milyen volt?

ő szólt le minden kövér nőt, sőt olyanokat is akik nála JÓVAL vékonyabb volt

gonosz undorító mentalitása volt néha

2019. jan. 28. 20:22
 20/24 anonim ***** válasza:
53%
Ez szerintem is nagyon gonosz dolog, szólni kéne a greenpeace-nek, hogy a bálnáknak is vannak érzéseik.
2019. jan. 29. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!