Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert problemazok mindenen? 24/n

Miert problemazok mindenen? 24/n

Figyelt kérdés
Azt vettem eszre, higy nagyon sok mindenen problemazok az eletemben ami megneheziti a kapcsolataimat es a kozerzetemet. A legkisebb dologtol fogva ( lampa egve maradt stb) mindenbol kepes vagyok problemat csinalni de igazabol rajottem hogy az eletem nagyobb teruletein is ezert nem haladok mert egyszeruen hatalmas peoblemakent erzek minden nagyobb kudarcot meg vagy barmit. Hogyan tudnek ezen sajat magam valtoztatni? Szeretnek nem folyamatosan ideges feszult lenni es veszekedni

jan. 6. 23:40
1 2
 11/11 Noren1989 ***** válasza:
0%
Ezeket nem nevelik bele, csaxólok. Ez a gyerekekből automatikusan jön, föleg a spektrumzavarosakból. Kérdező, remélem elkezdesz magaddal foglalkozni, különben több nber életét is megkeseríted.
tegnapelőtt 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!