Miért ilyen kivagyiak, beképzeltek, nagy egójúak a szép emberek?
Eggyel nem találkoztam mèg akit kedveltem volna.
Egyrészt le is nézik aki nem szép másrészt úgy viselkednek mintha felsőbbrendűek, jobbak lennének.
2
Ez hülyeség. Átlalában ugyanazokat a típusokat tartják szépnek az emberek férfiban és nőben:
Nő: vékony vagy csinos, szélesebb csípű, kerek popsi, cici, formás comb, arc szimmetrikus, baba esetleg csontosabb szögletesebb, telt ajak
Férfi: izmos, széles váll keskeny derék, magas, kiálló állkapocs, mély szemek, kiálló szemöldökcsont, sűrű szemöldök (amolyan borz képű) , kiemelkedő arccsont, telt ajkak.
Ez így hülyeség. Eleve szubjektív és relatív is a szépség fogalma. Pl nekem zsánerem a vörös haj és a szeplők, más meg taszítónak tartja ugyanezt.
Azon kívül pedig egy értelmetlen általánosítás.
6
Nem. A viselkedésük nem tetszett. Túl magabiztosak és fölényesek. Meg túl válogatosak, nem beszélnek akárkivel.
És ez neked miért fáj ennyire?
A #4-es firkálmányodban meg semmit nem csináltál, csak leírtál két klisés sztereotípiát. 🙄
9
Te is nagyon jól tudod milyen típusokra vonatkozik a “firkálmány”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!