Miért ilyen kivagyiak, beképzeltek, nagy egójúak a szép emberek?
Eggyel nem találkoztam mèg akit kedveltem volna.
Egyrészt le is nézik aki nem szép másrészt úgy viselkednek mintha felsőbbrendűek, jobbak lennének.
Ha mindig ez a "szép" vs "nem szép", általad elképzelt kategóriákkal kapcsolatos gondolatok vannak a fejedben amikor emberekkel találkozol, elképzelhető hogy e gondolatok módosítják a viselkedésedet és valamilyen hozzáállást mutatsz emberek felé, ami kivált belőlük egy ellenszenves reakciót.
Nem bántásból írom, csak jobban járnál, ha el tudnád engedni ezt az általánosítást és nem kötődnél negatívan ehhez.
12
Nem mindig viszonyulok hozzájuk, sokszor simán csak megfigyelem.
#9 Nekem aztán nem fáj semmi, tudom, hihetetlen...
Mondjuk az talán, hogy én bűn ronda vagyok, és kb. a halálba kergetnének sokan
Én eléggé beképzelt vagyok, de a csunyábbakkal is haverkodom, ha van közös témánk.
Amúgy sok szép csajt ismerek és egyáltalán nem beképzeltek, nagyon jól elvagyok velük. :)
Már a kérdésedből is süt, hogy te mennyire beképzelt vagy, többnek érzed magad ismeretlen embereknél is, plusz csöpög minden sorodból az irigység rájuk.
Örülj, hogy csak lenéznek és nem osztanak ki minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!