Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen kivagyiak, beképze...

Miért ilyen kivagyiak, beképzeltek, nagy egójúak a szép emberek?

Figyelt kérdés

Eggyel nem találkoztam mèg akit kedveltem volna.

Egyrészt le is nézik aki nem szép másrészt úgy viselkednek mintha felsőbbrendűek, jobbak lennének.

tegnap 17:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig ez a "szép" vs "nem szép", általad elképzelt kategóriákkal kapcsolatos gondolatok vannak a fejedben amikor emberekkel találkozol, elképzelhető hogy e gondolatok módosítják a viselkedésedet és valamilyen hozzáállást mutatsz emberek felé, ami kivált belőlük egy ellenszenves reakciót.

Nem bántásból írom, csak jobban járnál, ha el tudnád engedni ezt az általánosítást és nem kötődnél negatívan ehhez.

tegnap 17:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján úgy tűnik, hogy te vagy előítéletes az általad szépnek tartott emberekkel, és mivel te ellenszenvesen viszonyulsz hozzájuk, ők is így reagálnak.
tegnap 18:05
 13/21 A kérdező kommentje:

12

Nem mindig viszonyulok hozzájuk, sokszor simán csak megfigyelem.

tegnap 18:23
 14/21 anonim válasza:
100%
inkább a rondák szoktak ilyenek lenni. mintha ezzel kompenzálnák hogy nem érnek semmit. persze a szépek közül is van ilyenre példa
tegnap 18:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Mind1 hogy szépek vagy nem az emberek bántanak kedvük szerint...
tegnap 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:

#9 Nekem aztán nem fáj semmi, tudom, hihetetlen...

Mondjuk az talán, hogy én bűn ronda vagyok, és kb. a halálba kergetnének sokan

tegnap 18:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Illetve ez az általános viszonyulás hozzám, nem csak a szép emberektől, mert ronda vagyok, mint egy rakás sz@r
tegnap 18:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én eléggé beképzelt vagyok, de a csunyábbakkal is haverkodom, ha van közös témánk.

Amúgy sok szép csajt ismerek és egyáltalán nem beképzeltek, nagyon jól elvagyok velük. :)

tegnap 19:25
 19/21 anonim ***** válasza:
15öshöz ez lemaradt 21l
tegnap 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Már a kérdésedből is süt, hogy te mennyire beképzelt vagy, többnek érzed magad ismeretlen embereknél is, plusz csöpög minden sorodból az irigység rájuk.

Örülj, hogy csak lenéznek és nem osztanak ki minden alkalommal.

tegnap 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!