Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt hogy a szép...

Miért hiszik azt hogy a szép mk beképzeltek?

Figyelt kérdés
Sokan tartanak szépnek én inkább átlagosan mondanám magam. De ebből kifolyólag sokaktól megkaptam már hogy ..azt hittem beképzelt vagy.. de közben nem is vagy az.
2023. jún. 26. 14:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Miért hiszik azt hogy a szép nők beképzeltek ? Ez lett volna a kérdés 🤣
2023. jún. 26. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert általában a " szép" nök, mármint akiknek szinte minden hibátlan, a testük az arcbőrük, jól öltözködnek azoknak az egójuk meg az önbizalmuk az egekben.Ezért hiszik mások őket beképzeltnek.De ez nem mindenképp így van.
2023. jún. 26. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azt tapasztalják hogy beképzeltek a szép nők. Nem kell ezt túlgondolni.
2023. jún. 26. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Én inkább azokon a nőkön csodálkozom, akik baromi rondák, de mégis beképzeltek, miközben fikázzák a szépeket.
2023. jún. 26. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert legtöbbször sajnos azok. Nem kell annyira személyiséget növesztened, ha kislány korod óta azt hallod minden forrásból, hogy gyönyörű vagy. Nagyon kevés nem beképzelt lányt ismerek, de ott kiváló szülői minta volt, ahol nem a külsejével kapcsolatban kapták a lányok a pozitív megerősítést
2023. jún. 26. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Azért, mert még átlagos (fiatal) nőként is marha nehéz nem beképzelt neki. Gondolja bele, hogy 16-tól kb. 28 éves korukig elhalmozzák őket bókokkal, sokkal könnyebb a társ- és munkakeresés, hamarabb segítenek neki, csak azért, mert a férfiak többsége le akar feküdni velük. Na, most képzeld el ezt jelenséget egy átlágnál szebb nő esetében, kirak egy pózolós képet, vmi közhelyes idióta idézetet, és 500 lájk miatt talán még azt is elhiszi, hogy nemcsak szép de érdekes személyiség is.

Egyébként az utolsó jól megfogalmazta. Vajon miért nem érdekes a személyiség a legtöbb nő? Hát mert nem szorul rá, hogy az legyen.

2023. júl. 31. 14:22
 7/7 anonim válasza:
mert nok
2023. dec. 15. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!