A szatírokat mért nézik le a nők?
jó 10 éve volt hogy egy olyan részen ahol többen laktak az egyik idős néninél összegyűltek,leginkább lányok,egy huszonéves srác kivételével,ő állt a nő mellett,a nő beszélt,mindenki rá figyelt,nyilván ő ezt mérlegelte,majd villámgyorsan bokáig lehúzta a mellette álló fiatalember rövidnadrágját,nyilván nem sérült senki lelkileg,de nemhiszem hogy kiváncsi voltak a fószer lógó cőrős golyójára,röhögött mindenki,mint mondtam nem esett depresszióba emiatt senki,középiskolába ahová jártam,ott is sok ilyesmi volt,ez mondhatni felér egy szatírsággal,vagy nem mivel nem önként mutogatja magát az illető?lehet itt csűrni csavarni de a lényeg ugyanaz,nyilván ehhez nem így áll a társadalom,ezért van az hogy a nők mászkálhatnak 3 cm es mininadrágba,és még a férfit nézik le ha ránéz
vagy videochateltem egy nővel,melltartóba ült,mondom ez szerinted így oké?mondja,melege van,nemfog túlöltözni mert mást ez zavar
most ezek után a nők ítélkeznek?
nem kell a sóder hogy a szatír férfiaknak a célja a mutogatás,mert a nőknek is,mi másért öltözködnének hiányosan novemberbe?
Jöttek jó hozzászólások, csak éppen képtelen vagy felfogni őket, mert szerinted a kettő alábbi egylapon említhető:
Nem, egy kihívó és mutogató öltözködés messze nem olyan bűn, mint amikor valaki önkényesen mutogatja magát a nyilvánosság előtt, főleg gyerekek előtt. Okkal bűncselekmény csak az utóbbi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!