Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szatírokat mért nézik le a nők?

A szatírokat mért nézik le a nők?

Figyelt kérdés

jó 10 éve volt hogy egy olyan részen ahol többen laktak az egyik idős néninél összegyűltek,leginkább lányok,egy huszonéves srác kivételével,ő állt a nő mellett,a nő beszélt,mindenki rá figyelt,nyilván ő ezt mérlegelte,majd villámgyorsan bokáig lehúzta a mellette álló fiatalember rövidnadrágját,nyilván nem sérült senki lelkileg,de nemhiszem hogy kiváncsi voltak a fószer lógó cőrős golyójára,röhögött mindenki,mint mondtam nem esett depresszióba emiatt senki,középiskolába ahová jártam,ott is sok ilyesmi volt,ez mondhatni felér egy szatírsággal,vagy nem mivel nem önként mutogatja magát az illető?lehet itt csűrni csavarni de a lényeg ugyanaz,nyilván ehhez nem így áll a társadalom,ezért van az hogy a nők mászkálhatnak 3 cm es mininadrágba,és még a férfit nézik le ha ránéz

vagy videochateltem egy nővel,melltartóba ült,mondom ez szerinted így oké?mondja,melege van,nemfog túlöltözni mert mást ez zavar

most ezek után a nők ítélkeznek?

nem kell a sóder hogy a szatír férfiaknak a célja a mutogatás,mert a nőknek is,mi másért öltözködnének hiányosan novemberbe?

tegnapelőtt 17:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Plakátokakkal se vagyok kibékülve,ezzel engem nem lehet megvenni,meztelen nőkkel,védik a nőket,hogy jaj,szegények rossz életük volt azért jöttek össze a nárcisztikus krapekkal elhitette velük hogy szereti őket,nem tehetnek róla,mondom nekem is nehéz életem volt,de ez nem érdekli őket,40 hez közeledve nem beszéltem még nővel,férfinak nem lehet gondja baja?a nőket kell sajnálni?még a lekisérült nőknek is a pszihopata nagyképű nagydumás krapek kell
tegnapelőtt 17:59
 22/32 A kérdező kommentje:
minden cikknél azt olvasom midnen nő irja ő erős független nő neki ha nincs olyan férfi ami hozzátud tenni az életéhez(milliók)inkább marad egyedül,mivan a nőkkel?meg kergültek?
tegnapelőtt 18:01
 23/32 A kérdező kommentje:
ha a nő keres 200 ezret, a férfi keressen 600 ezret,ha a nő keres 500 ezret,a férfi legyen miliárdos,a férfi legyen férfias,magabiztos,határozott,nagy dumás,vicces,jó színész és a nő?
tegnapelőtt 18:02
 24/32 anonim ***** válasza:
Hát de most ez olyan hogy a pszichopata meg a nárci is rossz parti, meg te is mert te meg haragszol már minden nőre (mondjuk a nárci is), és akkor van egy rakat rossz választás, viszont ők nálad jobban eladják magukat mivel egész életükben a megtévesztést gyakorolták. Ha te legalább jó választás lennél, akkor 1 nő jól járna veled.
tegnapelőtt 18:03
 25/32 anonim ***** válasza:
67%
Most már unalmas ez a trollkodás.
tegnapelőtt 18:03
 26/32 A kérdező kommentje:
24 minden férfi színészkedik,eladják magukat,a legtöbb férfi gyökér,dobálják a lájkokat hivatásosokra,lelkisérült nőket vernek át érzelmeket hazudva,ha csőnaci a divat azt hordanak,ha a kondi a divat mennek,ha a bisexualitás a menő,azok lesznek
tegnapelőtt 18:14
 27/32 A kérdező kommentje:

volt egy hír,egy nő szidott egy alkesz férfit,az ment felé,a férje odament,taakrásból megütötte,épphogy állt a lábán a fószer,erre nyugodtan odasétált a hős férj és a már a lábán alig álló férfit leütötte

ha egy nő szid titeket,fussatok el

tegnapelőtt 18:16
 28/32 anonim ***** válasza:
85%
Jó, futok, köszi a tippet. Úgyis le kell kicsit adnom az ünnepek alatt felszedett kilókból. 😁
tegnapelőtt 20:00
 29/32 anonim ***** válasza:
A leíráosd és a szatír mint fogalom nincs párhuzamba... Ostoba.
tegnap 08:15
 30/32 A kérdező kommentje:
egy értékelhető komment se jött,mellédumáltok,fáj az igazság
tegnap 14:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!