Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szatírokat mért nézik le a nők?

A szatírokat mért nézik le a nők?

Figyelt kérdés

jó 10 éve volt hogy egy olyan részen ahol többen laktak az egyik idős néninél összegyűltek,leginkább lányok,egy huszonéves srác kivételével,ő állt a nő mellett,a nő beszélt,mindenki rá figyelt,nyilván ő ezt mérlegelte,majd villámgyorsan bokáig lehúzta a mellette álló fiatalember rövidnadrágját,nyilván nem sérült senki lelkileg,de nemhiszem hogy kiváncsi voltak a fószer lógó cőrős golyójára,röhögött mindenki,mint mondtam nem esett depresszióba emiatt senki,középiskolába ahová jártam,ott is sok ilyesmi volt,ez mondhatni felér egy szatírsággal,vagy nem mivel nem önként mutogatja magát az illető?lehet itt csűrni csavarni de a lényeg ugyanaz,nyilván ehhez nem így áll a társadalom,ezért van az hogy a nők mászkálhatnak 3 cm es mininadrágba,és még a férfit nézik le ha ránéz

vagy videochateltem egy nővel,melltartóba ült,mondom ez szerinted így oké?mondja,melege van,nemfog túlöltözni mert mást ez zavar

most ezek után a nők ítélkeznek?

nem kell a sóder hogy a szatír férfiaknak a célja a mutogatás,mert a nőknek is,mi másért öltözködnének hiányosan novemberbe?

tegnapelőtt 17:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
84%
Köszi az estimesét..
tegnapelőtt 17:28
 2/32 anonim ***** válasza:
74%
Hát mert végigmérik, és konkrétan közterületen nudizik a gyerekek szeme láttára.. a szatír szó hallatán, mondjuk nekem egy idős f@szi jut eszembe, nagy szakállal.. stb
tegnapelőtt 17:35
 3/32 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, neked komolyan magyarázni kell, hogy miért probléma mások tudatos megalázása és zaklatása?

Ha odapillantasz egy nőre, abban valóban nincs semmi, de a bámulás, a beszólás, a fogdosás, a követés, mutogatás és egyebek teljesen jogosan jelentenek problémát. Egylapon említeni azt, hogy valaki rövidebb szoknyában jár és azt, hogy valaki kéretlenül mutogatja a farkát idegeneknek elég nagy butaságra vall.

tegnapelőtt 17:36
 4/32 A kérdező kommentje:
nyilván ha szó szerint kinnt vana nő valaga a nadrágból (3 cm es nadrág)nyilván oda néz a férfi,többször is
tegnapelőtt 17:36
 5/32 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy az ilyen kaliberű észrevételeidet egy szakemberrel(/pszichiáterrel) kéne megbeszélni, nem?
tegnapelőtt 17:37
 6/32 A kérdező kommentje:
nem rövid szoknyáról beszélek,3 cm es farmernadrágról,amiből a fél valaga kinnt van,igen,tudom mi a megalázás,rengeteg nő megalázott már,és nem,nem kellett hozzá lóbáljam a kolbászt
tegnapelőtt 17:38
 7/32 A kérdező kommentje:
6 tehát ha valaki nem érti egy nő télen mért jár félmeztelen az menjen pszihiáterhez?
tegnapelőtt 17:39
 8/32 anonim ***** válasza:
71%
Három centis nadrág nem létezik, még a legrövidebb short is hosszabb ennél; továbbra sem ugyanaz egy lenge öltözet és a farkad mutogatása. Nem is tudom, nem rémlik, hogy gyerekként felkavart volna az, hogy elmegy mellettem egy rövid nadrágos/szoknyás nő, ellenben arra a mai napig gyomorgörccsel gondolok vissza, amikor kisiskolásként álltam a megállóban, majd egy pasi csakúgy mellettem elkezdte kiverni magának. Nem igazán ugyanaz a kettő, nem gondolod?
tegnapelőtt 17:39
 9/32 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen ostobaságokat hadoválva nem csodálom, hogy rendszeresen megaláznak. Láthatóan nem ok nélkül történik.
tegnapelőtt 17:40
 10/32 A kérdező kommentje:
mondtam egy számot,nem pont 3 cm,de rengeteg nőt láttam úgy öltözködni hogy le írom mégegyszer,ha nem volt érthető,kinnt volt a fél se..e,ez természetes?
tegnapelőtt 17:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!