Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyesféle szórakozásnak mi...

Az ilyesféle szórakozásnak mi értelme a nők részéről?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm. Nem egy területen dolgozunk, de viszonylag közel vagyunk helyileg. Azt hittem, kölcsönösen bejövünk egymásnak...

Én jelöltem be fb-n, de aztán később ő írt rám először, ráadásul éjjel. Én már akkor felvetettem, hogy találkozzunk, és a válasza igen volt, de még nem tudja, mikor tudnánk...

Ezután hol ilyen volt, hol olyan. Egyszer amikor mentem ki az udvarra a sora mellett gyorsan kiszaladt, és úgy mosolygott rám, hogy a közvetlen kolléganőm (akivel a szüneteket töltöm) is azt mondta, hogy biztosan odavan értem. Viszont volt olyan, amikor meg inkább azt éreztem, hogy kerül. Messengeren is csak pár szavas válaszokat adott.

Aztán inkább békén hagytam...

A nyári leállás előtt megint rám írt. Azt gondoltam, na, biztosan azért ír, mert szeretne találkozni, és most végül is lesz időnk is a szünetben... Hát nem, mert hiába hívtam el, megint jöttek a kifogások. Hogy hát nem fog a városba jönni (ő egy kisebb városkában lakik a megyehatárnál). Erre felvetettem, hogy mi lenne, ha ott találkoznánk, az ő településén. Hát ő ott nem szeretne velem találkozni.

Oké. Ezután megint békén hagytam. De nyilván innentől kezdve már nem mosolyogtam rá, meg nem integettem neki a távolból...

A téli leállás elején megint rám írt, most azt, hogy miért nézek rá olyan furcsán... 🙈

Ráadásul megint éjjel.

Másnap megkérdeztem tőle egyenesen, hogy miért nem szeretne velem találkozni?

Erre azt válaszolta, hogy mert most nem keres komoly kapcsolatot.

Ezt mondjuk már elején is tisztázhatta volna, de mindegy. Megírtam neki, hogy ez rendben van, és így is szeretnék vele találkozni. Erre azt írta vissza, hogy rendben, de nem tudja, mikor... Én meg, hogy oké, de ígérje meg, hogy találkozunk. Megígérte.

Legközelebb mikor bent találkoztunk, miután megbeszéltük, kinek hogy teltek az ünnepek, megkérdeztem, mikor találkozunk. Erre megint benyögi, hogy nem tudja. Aztán meg, hogy most hideg van... Majd nyáron. De mindezt mosolyogva adta most elő.

Hát nem nagyon tudtam erre mit mondani 🙈

Csak annyit, hogy hát az nagyon messze van.

De ez az egész most mire jó? Totál hülyének néz?

Ha csak egy random kolléga vagyok neki, és nem akar tőlem semmit, akkor minek írogat rám?

Akkor mit számít neki, hogy én morcosan vagy bárhogyan is nézek rá?

Ha valaki engem nem érdekel, leszarom, hogy hogy néz rám. Főleg ha nem is egymással dolgozunk, csak összefutás szintjén látjuk egymást.

Egyszerűen nem értem.

tegnap 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen. Hülyének néz. Te meg hagyod.

Ne koslass utána, jobbat érdemelsz.

tegnap 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Hülye tyúk, hagyd a fenébe.

N

tegnap 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Lehet hogy egyszerre többekkel próbálkozik hasonlóan és nem tudja eldönteni kihez közeledjen (vagy egyenként próbálgatja a "jelentkezőket" és még nem kerültél sorra, vagy éppen azt nem tudja eldönteni: instabil kapcsolatából vagy házasságából kilépjen -e avagy sem és ezért olykor ilyen, olykor olyan a hangulata...

Játszmázásnak tűnik, helyedben én nem foglalkoznék vele.

tegnap 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nőként válaszolok.

"De ez az egész most mire jó?"

Semmire. Ő elszórakozgat, de ha őszinte akarok lenni mindezek alapján ő soha nem akar semmi komolyabbat. Színt visz a napjába, amikor elkapjátok egymás tekintetét, imponál neki, hogy keresed, de te magad őt nem érdekled, hogy ő keressen. Az ígérgetéssel tartja fent a figyelmed, "nemakarbunkólenni", meg nem akar nemet sem mondani. Szerintem vannak gyengébb pillanatai, hogy najó, beadom a derekam, de összeségében nem akar semmit.

Totál hülyének néz? - Sajnos igen.

Ha csak egy random kolléga vagyok neki, és nem akar tőlem semmit, akkor minek írogat rám? - Mert unatkozik, kíváncsi mit tudna kihozni a helyzetből.

Akkor mit számít neki, hogy én morcosan vagy bárhogyan is nézek rá? - Kiesik a nyeregből, figyelemre vágyik (de nem direktben a tiédre, hanem csak hogy valaki gondolkozzon rajta).

Őszintén, sajnálom, ez abszolút nem fair veled szemben. Szerintem ebből ne csinálj ügyet, nem éri meg a bosszankodásodat, ha keres, hogy mi van, akkor pattintsd le nyugodtan, nem vesztesz semmit.

tegnap 17:38
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
68%
Szóval mondom az egyezerűt: figyelemhiàny. Ennyi az oka, Bro.
tegnap 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

Barátzónába tett a csaj.

Megszívtad.

tegnap 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Van valakije,ezért nem akar a saját városában találkozni.Nem tudja mit akar valójában.Vagy már eldöntötte,hogy tényleg barát zóna vagy.
ma 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!