Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme kocsmába,étterembe,...

Mi értelme kocsmába,étterembe,fesztiválra/koncertre,diszkóba járni?

Figyelt kérdés

Étterem:irreálisan drága ételek a mennyiséghez,a beszerzett áruhoz képest(most az hadd ne legyen már megtiszteltetés hogy egy pincér elédrakja) ráadásul hacsak nem valami méregdrága 4-5 csillagos adott esetben "fályndályniiing" étterem,az íze sem jobb mint amit otthon csinál az ember recept alapján,és az étlapok is általánosságban hót unalmasak,ehetsz 2 rántotthúst 'háromezeré

Kocsma:Drága italok amik egy diszkontnál általában durván 1,5-2x annyiba kerülnek,cserébe bámulhatod a részeg arcokat meg nézheted a meccset egy tv-n,ezt simá megtudod otthon is csinálni a barátaiddal olcsóbban,ha meg egyedül iszol nem mindegy hol iszol egyedül vagy jobb a társas magány?

Fesztivál:Irreálisan méregdrága ételek italok(háromszoros,adott esetben ötszörös ár),egy normális életvitelű hét minimum 100.000 de inkáb 2-300.000Ft,idegen izzadság szagú emberek tömörülnek egymáshoz bódultan,gyakoriak a lopások és a dílerek,illetve elmehetsz megnézni a kedvenc előadód "élőben",ami annyit tesz hogy valszeg láthatod fél kilóméterről(ha alacsony vagy meg akkor ha valaki a nyakába vesz)

Koncert:Ugyanaz mint a fesztiválnál csak általában az egynapos

Diszkó:Ugyanaz mint a fesztivál,csak rövidebb és "kisebb szabású" itt mégannyira sem lehet ismerkedni mint a többi helyen,mert a kis épületben a zaj miatt még annyira sem lehet hallni mint szabadtéren.

Ergó mindent tudsz máshol,ismerkedni lehet a munkahelyen,buszmegállóban,neten stb...Inni zenéthallgatni tudsz otthon is,egyedül vagy barátokkal tized annyiból.

A kérdés főleg arra irányult hogy amit megtudsz kapni otthon,ugyanolyan vagy hasonló minőségben arra miért költenek ennyit az emberek?

Mert azt megértem hogy valaki vesz egy tv-t,egy telefont,egy ruhát,vagy valami különleges italt,mert ezeket sanszosan szinte senki nem tudja otthon elkészíteni,de hogy beül egy étterembe megenni ugyanazt 5x annyiért,beül egy kocsmába meginni ugyanezt szintén drágábban,meg fesztiválon meghallgatni ugyanazt "élőben" amit otthon már rongyosra hallgatott pár részeggel ezt sosem tudtam megérteni...

2020. okt. 29. 12:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
84%
A titok nyitja az hogy nem minden ember introvertált antiszoc.
2020. okt. 29. 12:21
 2/33 anonim ***** válasza:
82%
1. Én utálok emberek közé járni-introvertált aszocc lehetnék, de még nekem is megkeseredett fosnak tűnik a kérdés.
2020. okt. 29. 12:23
 3/33 anonim ***** válasza:
93%

Étterem: sok minden van, amit én nem tudnék elkészíteni, vagy bonyolult, különleges technikát igényel, vagy túl sok, túl különleges alapanyagokat. Én pl. sose rántott húst eszem, mivel azt lehet otthon is :)

De kikapcsolódásnak is jó. Egy kellemes program.

Kocsma: nem tudok pl. koktélokat készíteni, vagy ha bulizni akarunk (akartunk, mert már kicsit idősebbek vagyunk) akkor jó előtt beülni valahova. Aztán jöhet a disco. Se fénytechnikám, se hangtechnikám nincs otthon, és a szomszédok se díjaznák szerintem. Halk zenére meg nem az igazi táncolni.

Fesztivál, egyéb program, jók kikapcsolódásnak, élőben látni, hallani a kedvenced. Pl. Egy színházi előadás is teljesen más élőben, mint tv-ben/neten megnézni a felvett változatát.

A te "logikád" alapján sose kéne kilépni otthonról. De akkor mi értelme élni, ha soha semmilyen kikapcsolódás nincs?

2020. okt. 29. 12:23
 4/33 A kérdező kommentje:
Mióta introvertált aszoc egy házibuli ahol ugyanaz a zene szól tized annyiból?
2020. okt. 29. 12:24
 5/33 anonim ***** válasza:
94%
A kimozdulas a lenyeg a megszokott kozegbol, amihez a dolgos hetkoznapok kotnek. A tavolsag, a tarsasag, a legkor. Ez csak alkalomszeru, ha belefer a budzsebe, engedd mar meg nekunk, hogy kicsit kiszakadjunk a biorobot eletmodbol es azokkal, es ott legyunk, akivel jolesik. Magyarazkodas nelkul.
 6/33 anonim ***** válasza:
93%
1: Én introvertált vagyok, és egyáltalán nem ezt jelenti. Tessék utánanézni. Az introvertált is szereti a jó programokat és nem zárkózik be.
 7/33 anonim ***** válasza:
94%
Hát megnézném, hogy hány lány ismerkedne veled egy buszmegállóban. Neked miert fáj , hogy mások szórakoznak.
 8/33 A kérdező kommentje:
És azokkal az emberekkel vagy,akiket ismersz és bírsz,adott esetben ott a csajod is
2020. okt. 29. 12:25
 9/33 Sunshinedoll ***** válasza:
82%
Nem mindenki introvertált, antiszociális olcsójános, aki saját magára is sajnálja a pénzt és a szabadidős tevékenysége az otthoni egyedül sörözésből és meccsnézésből áll.
2020. okt. 29. 12:25
 10/33 anonim ***** válasza:
74%
Házibuliba elhívod a Rammstein. -t? Aha...... A mesében.
2020. okt. 29. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!