Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme kocsmába,étterembe,...

Mi értelme kocsmába,étterembe,fesztiválra/koncertre,diszkóba járni?

Figyelt kérdés

Étterem:irreálisan drága ételek a mennyiséghez,a beszerzett áruhoz képest(most az hadd ne legyen már megtiszteltetés hogy egy pincér elédrakja) ráadásul hacsak nem valami méregdrága 4-5 csillagos adott esetben "fályndályniiing" étterem,az íze sem jobb mint amit otthon csinál az ember recept alapján,és az étlapok is általánosságban hót unalmasak,ehetsz 2 rántotthúst 'háromezeré

Kocsma:Drága italok amik egy diszkontnál általában durván 1,5-2x annyiba kerülnek,cserébe bámulhatod a részeg arcokat meg nézheted a meccset egy tv-n,ezt simá megtudod otthon is csinálni a barátaiddal olcsóbban,ha meg egyedül iszol nem mindegy hol iszol egyedül vagy jobb a társas magány?

Fesztivál:Irreálisan méregdrága ételek italok(háromszoros,adott esetben ötszörös ár),egy normális életvitelű hét minimum 100.000 de inkáb 2-300.000Ft,idegen izzadság szagú emberek tömörülnek egymáshoz bódultan,gyakoriak a lopások és a dílerek,illetve elmehetsz megnézni a kedvenc előadód "élőben",ami annyit tesz hogy valszeg láthatod fél kilóméterről(ha alacsony vagy meg akkor ha valaki a nyakába vesz)

Koncert:Ugyanaz mint a fesztiválnál csak általában az egynapos

Diszkó:Ugyanaz mint a fesztivál,csak rövidebb és "kisebb szabású" itt mégannyira sem lehet ismerkedni mint a többi helyen,mert a kis épületben a zaj miatt még annyira sem lehet hallni mint szabadtéren.

Ergó mindent tudsz máshol,ismerkedni lehet a munkahelyen,buszmegállóban,neten stb...Inni zenéthallgatni tudsz otthon is,egyedül vagy barátokkal tized annyiból.

A kérdés főleg arra irányult hogy amit megtudsz kapni otthon,ugyanolyan vagy hasonló minőségben arra miért költenek ennyit az emberek?

Mert azt megértem hogy valaki vesz egy tv-t,egy telefont,egy ruhát,vagy valami különleges italt,mert ezeket sanszosan szinte senki nem tudja otthon elkészíteni,de hogy beül egy étterembe megenni ugyanazt 5x annyiért,beül egy kocsmába meginni ugyanezt szintén drágábban,meg fesztiválon meghallgatni ugyanazt "élőben" amit otthon már rongyosra hallgatott pár részeggel ezt sosem tudtam megérteni...

2020. okt. 29. 12:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
69%

Étterem: kaja elvitelre sokszor megmentett, 3 műszakban melóztam és főzés lett volna az utolsó kívánságom meló után, így sokszor vittem inkább haza kajáldákból (nem csak meki és társai, nyugi) vacsit/mikor mit.

Koncert: Sose felejtem el Green Day koncerten, láthattam Billie Joe fenekét, mert megfordult és lehúzta a nadrágját. Hallhattam a Guns N Roses-t is :), igaz 4 órát késtek, de végül csak felmászott Mr. Rose a színpadra :D Meg a sok kisebb koncert azért na... jó emlékeim vannak :D Nagyon jók :D

Fesztiválra sose mentem max 1x még kíváncsiságból 1 napra kimentem azt hiszem a Szigetre. Még anyukám vitt, mert ő sem volt ilyenen akkor :D

Kocsmába nem szeretek járni, kültéri és idegen emberektől mentes italozást azonban szerettem és szeretem is baráti társasággal.

Rohadt antiszociális egy tuskó bunkó vagyok amúgy, és tényleg utálom az embereket. De attól még vágyom egy kis szórakozásra, és hiába áll a hátamba pl egy jó koncerten 20 ember, engem valahogy akkor az szokott érdekelni, hogy ott van az az ember, akit látni akartam, és énekel és a zenére figyelek. Az étterem meg mondom, életmentő, ha elviheted magaddal az ételed és otthon szép csendben megeheted :D

2020. nov. 1. 20:48
 32/33 October15 ***** válasza:
Igazából már csak egy kérdésem van: Felakarjátok gyújtani a parlamentet? :D Mert egy antiszociálistól azért ennyi belefér... ha ellenben aszociálisok vagytok akkor csak mérsékelten mennyetek emberek közelébe. :D Nagyon nem m1.
2020. nov. 2. 09:18
 33/33 anonim ***** válasza:
Azért, aki ilyenre röhögés helyett tuskobunkozik, meg indukatos kommenteket ir, ott is van baj, amit sajnalok egyébként,őszintén. Jobb lenne dolgozni rajta
2020. nov. 2. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!