Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire normális, ha egy...

Mennyire normális, ha egy ismerősöm a barátjával elutazik karácsony előtt több hétre Thaiföldre?

Figyelt kérdés
Magyarul csak a barátjával, család, szülők nélkül egy teljesen más kultúrájú, vallású országban "ünnepli" meg a szent karácsony ünnepét, nem családi körben. Nem gondoljátok, hogy ez egy picit önzőség a részükről? Egy fokkal jobb lenne, ha a szülők is ott lennének, de ez így elég fura. Valahogy nekem nem is lenne kedvem ilyenkor melegebb tájra utazni. Mit gondoltok erről?

jan. 6. 09:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%

Veled valami komoly gond van kérdező.

Vagy az is lehet, hogy csak irígy vagy. Nincs párod akivel tudnál te is utazni ezért kitalálsz hülyeségeket, hogy miért rossz az amit ők csinálnak.

jan. 6. 10:27
 12/41 anonim ***** válasza:
85%

Egyrészt fölösleges erröl a témáról X számú kérdést kiírni!

Másrészt semmi közöd hozzá, ki hol és kivel tölti a karácsonyt.

Harmadszor olyan nincs, hogy karácsonykor a szülö fontosabb (Miért lenne?), ezt mindenki saját maga tudja eldönteni.

Negyedszer az emberek nagy része nem vallási okokból tart karácsonyt, ezért is lényegtelen, hogy ott, ahol van, kinek mi a vallása.

jan. 6. 10:28
 13/41 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, szabad tudni, te hány éves vagy?
jan. 6. 10:31
 14/41 A kérdező kommentje:
31 éves.
jan. 6. 10:34
 15/41 anonim ***** válasza:
60%
Magasról le van szarva a szent karácsony ünnepe
jan. 6. 10:37
 16/41 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, meg fog lepni, de nem mindenki keresztény. Ennyire ne legyél buta és irigy...

Teljesen normálisan viselkedtek és jól tették. Thaiföld egy fantasztikus ország.

jan. 6. 10:40
 17/41 anonim ***** válasza:
69%

Jövőre gyere velem kérdező. Választhatsz is, hogy Tájföld vagy Dominikai Köztársaság.

35 vagyok.

jan. 6. 10:47
 18/41 anonim ***** válasza:
65%

31 évesen a szülei kell, hogy fontosabbak legyenek?? A te szüleid a nagyszüleiddel töltik a szentestét? (Külön mindketten a saját szüleikkel)

Miért kellene, hogy fontosabbak legyenek a szülők?

Én értem a másik oldalt, mert megmondtam a páromnak, hogy idén karácsonykor hazajövünk még az utazásból 23-án este és a 24-et a családommal töltöm akár csatlakozik akár nem. De könyörgöm teljesen más az, hogy mi 22 évesen épphogy összeköltöztünk és otthagyjuk a tesókat szülőket karácsonykor, mint az, hogy valaki 31 évesen a párjával karácsonyozik.

A másik meg, hogy nem mindenki keresztény, nem mindenkinek jelenti ugyanazt a karácsony, a hagyományokat pedig nem kell mindenáron fenntartani.

jan. 6. 10:54
 19/41 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki szülővel töltse?

Tehát apám a nagyszüleimmel, én pedig apámmal és akkor ezáltal a nagyszüleimmel?

És akkor anyám is az ő szüleivel? Én most akkor kihez kellene menjek?

Instant agyi érkatasztrófa. 😅

jan. 6. 11:01
 20/41 A kérdező kommentje:
18) nem élnek már a nagyszülők vagy 20 éve. Teljesen más a két szituáció. Szüleim már idősödnek, emiatt is fontos minden pillanat, amit velük töltünk.
jan. 6. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!