Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bellőled milyen érzést váltana...

Bellőled milyen érzést váltana ki ha mondjuk a karácsonyi ajándékodat semmibe vennék?

Figyelt kérdés
tegnap 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Szörnyű. De most már legalább tudod,hogy van,akit nem érdemes megajándékozni. Ha te biztosra mentél, jót adtál, és nem értékelte,akkor ő buta.
tegnap 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Régen bántott volna. Ma már eléggé ki vagyok égvehogy ne érdekeljen. Ha nem örül neki az az ő baja. Én adtam valamit, szívből. Innentől kezdve őt minősíti. Lesz rom.
tegnap 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, hogy minek kért valaki olyan ajándékot, ami nem érdekli mégse.
tegnap 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ilyen velem is volt már, elég pocsék érzés :(

De te mindent megtettél, ezt jó, ha tudod.

Mit vettél egyébként?

(Valakik semminek sem tudnak örülni)

tegnap 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki tőlem ajándékot kap, az örül neki. Azt kapja, amit szeretne.
tegnap 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Privátodra válaszolva, ha olyat adsz neki, amit eleve nem kért, akkor nem kell csodálkozni.
tegnap 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy semmibe vette, meg sem köszönte, vagy ki sem bontotta, vagy ilyesmi?
ma 02:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Csalódottságot. Azért szoktam adni, hogy örömöt okozzak. Ha ezt nem látom, akkor nekem negatív visszacsatolás.

Ugyanakkor meg tudom érteni, mert jártam már úgy is, hogy én kaptam valamit, aminek nem nagyon örültem.

Úgy vagyok ezzel, hogy akkor inkább csak egy köszöntőkártya legyen és ezzel el van intézve.

Mert általános dolgokat felesleges venni, mint zokni, vagy dezodor, pulóver, és ezzel biztonsági játékot játszani, mivel ezeket mindenki meg tudja venni magának (kivéve aki nagyon szegény, mert neki jól jöhet).

Ha csak egy kényszer, hogy az ajándékozással letudjuk a kötelezőt, akkor egy formális köszöntés is megteszi.

ma 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!