Szerintetek a hülyék tudják magukról, hogy azok? Szerintetek jó annak lenni?!
8#
Ne menjünk már át személyeskedésbe és nem kell a pszichológus/elemző duma. Nem írtam, hogy vadidegenek egy szóval sem, kisebb falun élek, ismertem az illetőket. Trágárul még professzorok is beszélnek, szóval ez a megállapítás is téves. Alacsony IQ... Nem tudod mi a végzettségem, úgy ahogy én sem a tiédet! Sem a céljaimról, sem a múltamról nem tudsz semmit és a fejembe sem látsz bele. Mindig is utáltam az ilyen pökhendi, ki vagyok - mi vagyok embereket. Kicsit sokat képzelsz magadról de főleg a tudásodról! Ha bármilyen segítő szándék lenne benned akkor nem ilyen stílusban írod meg azt, amit. Ez meg téged minődít mint embert!
10#
Ember! Nem ez volt a kérdés! Mit kell ezt is túlgondolni?! Nem mond ellent a világnézetemnek és érdekes dolgot írtál le. Több ponton egyet is értek vele! De ha nem ez volt a kérdés akkor miért kell elvinni egy másik irányba?
Talán jó annak lenni...akkor kevésbé fáj, ha az ember egy ki*eszett operátor csak.
Aztán elég az, hogy munka után sörözés van, meg szex, meg kaja oszt ennyi.0 fejlődési vágy, 0 olvasás, csak a tv abból is a szennyműsorok nézése állandó jelleggel.
12#
Látom akkor te elkaptad, hogy most milyen hangulatban is vagyok. És szerintem te együttérzel a helyzettel. Jó volna pedig ezen túllendülni! Csak a kérdés, hogy miként.
14#
Akkor már ezért is érdemes lesz elolvasnom! Újszövetség ugye?
#15: Dehogy érdemes, időpazarlás egy bekezdés/összetett mondat miatt órákat tölteni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!