Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a hülyék tudják...

Szerintetek a hülyék tudják magukról, hogy azok? Szerintetek jó annak lenni?!

Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban irigylem azokat az embereket akik jönnek velem szembe az utcán és látszik, hogy eszük annyi van mint egy lehugyozott sóskiflinek. Szakadt ruhába, koszosan, taknyosan de vigyorogva eszik a kakaós csigát a párjukkal és húzzák maguk után a mosdatlan picsaszagot. Egyértelműen látszik, hogy boldogok! Én meg eszem magam a kevés fizetés miatt, meg, hogy alig haladok valahová mostanában az életben, álmatlanul forgolódok sokszor. Kezdem belátni, hogy ebben az országban valamit szedni kell ahhoz vagy fel nem fogni azt ami körülöttünk van, hogy elviselhetőbb legyenek a hétköznapok.

jan. 5. 10:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

8#

Ne menjünk már át személyeskedésbe és nem kell a pszichológus/elemző duma. Nem írtam, hogy vadidegenek egy szóval sem, kisebb falun élek, ismertem az illetőket. Trágárul még professzorok is beszélnek, szóval ez a megállapítás is téves. Alacsony IQ... Nem tudod mi a végzettségem, úgy ahogy én sem a tiédet! Sem a céljaimról, sem a múltamról nem tudsz semmit és a fejembe sem látsz bele. Mindig is utáltam az ilyen pökhendi, ki vagyok - mi vagyok embereket. Kicsit sokat képzelsz magadról de főleg a tudásodról! Ha bármilyen segítő szándék lenne benned akkor nem ilyen stílusban írod meg azt, amit. Ez meg téged minődít mint embert!

10#

Ember! Nem ez volt a kérdés! Mit kell ezt is túlgondolni?! Nem mond ellent a világnézetemnek és érdekes dolgot írtál le. Több ponton egyet is értek vele! De ha nem ez volt a kérdés akkor miért kell elvinni egy másik irányba?

jan. 5. 13:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Talán jó annak lenni...akkor kevésbé fáj, ha az ember egy ki*eszett operátor csak.

Aztán elég az, hogy munka után sörözés van, meg szex, meg kaja oszt ennyi.0 fejlődési vágy, 0 olvasás, csak a tv abból is a szennyműsorok nézése állandó jelleggel.

jan. 5. 16:25
 13/17 A kérdező kommentje:

12#

Látom akkor te elkaptad, hogy most milyen hangulatban is vagyok. És szerintem te együttérzel a helyzettel. Jó volna pedig ezen túllendülni! Csak a kérdés, hogy miként.

jan. 5. 18:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Kevés dolog van a Bibliában, ami a mai világban értelmezhető, de pl a hülyékről pont helyes megállapításokat tesz
jan. 5. 19:23
 15/17 A kérdező kommentje:

14#

Akkor már ezért is érdemes lesz elolvasnom! Újszövetség ugye?

jan. 5. 19:47
 16/17 anonim válasza:
Nem tudják azért osztják az észt :)
jan. 13. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

#15: Dehogy érdemes, időpazarlás egy bekezdés/összetett mondat miatt órákat tölteni vele.

jan. 15. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!