Ha lemond valaki egy programot miért kell kamuzni,kifogàsokat keresni?
30 Na, ez a legnagyobb kamu, slusszpén :D
Még annyit, hogy engem apám kitagadott volna ha rajtakap, hogy hazudok. Ma már örülök, hogy ilyen nevelést kaptam és nem lett belőlem kamukiraly.
És azt nem tanította meg, hogy ne mocskolódj privátban se, ha valakivel nem értesz egyet?
Vagy, hogy ne hazudtolj meg másokat?
Én megértem hogy undorító emberfajta akivel neked volt ez az ügyed kérdező, hogy rossz szándékból direkt megbánt ezekkel a lemondásokkal és hazugságokkal.
De amúgy a 31-eshez mit szólsz? Mert az is elég undorító. Dől belőle az agresszió, annak mondasz valamit, pl influenzást vagy, mert tényleg az vagy, és tuti belédáll hogy kamuzol meg hazudsz meg az ő családja milyen király a tiéd meg mire nevelt és csak hazudsz és a többi. Ez ugyanaz a nyomorult mint aki gátlástalanul hazudik, csak ő gátlástalanul számonkér és mocskolódik, és pontosan az ilyennek szoktak egy idő után megpróbálni olyat mondani a bizonytalanabb indok helyett, ami közbejött, amit őfelsége is el tud fogadni. De a legjobb megszakítani az ilyennel a kapcsolatot, és szerintem a legtöbben egy idő után meg is teszik, csak eleinte még nem tudják értelmezni ezt a viselkedést és hárítanak, de mikor kiderül hogy reménytelen, lepattintják. (Itt egyébként több 3 és fél pipás is válaszol, nem csak egy)
Szegény 31 # leírja, hogy az édesapja kitagadná, ha hazugságon kapná erre még ő az agresszív.
Ha nem megyek mégsem, egyenes gerinccel kiállok és megmondom, hisz én kavartam a sz*rt.
36 # Ilyet se láttam még, hogy valaki kétségbeesetten könyörög, hogy erősítsék meg neki, hogy kamuzni okés dolog. Biztos, van, aki veled ért egyet, ők is már gondolom beírták, amit akartak.
Ja most jössz az ilyen kis bénázásaiddal hogy "könyörög" meg egyéb kis taktikák mert kifogytál az érvekből mi? Hát igen, a nárcik híresek arról hogy képtelenek logikusan gondolkodni. Sajnállak, mert amúgy tök mókás tisztán látni ebben a témában is, ami neked nem adatott meg.
Ezt nem neked írom hanem csak úgy aki erre téved értelmes ember nekik, hogy nem egészen normális család az olyan, ahol az apa kitagadja a kisgyerekét mert "hazudott". Az ilyen család bántalmazó, amiből jönnek nagyobb eséllyel a nárcikák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!