Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lemond valaki egy programot...

Ha lemond valaki egy programot miért kell kamuzni,kifogàsokat keresni?

Figyelt kérdés
Az őszinteség egyenesebb út.Ha valaki meg kamuzik akkor valószínűleg tudja ő is nagyon jól,hogy nem helyénvaló amit tesz és nem meri megmondani az igazat.Ilyen pl.ha valaki lemondja egyik baràtjával a talàlkozót,hogy egy màsikkal talàlkozzon.
jan. 4. 21:17
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
57%

30 Na, ez a legnagyobb kamu, slusszpén :D

Még annyit, hogy engem apám kitagadott volna ha rajtakap, hogy hazudok. Ma már örülök, hogy ilyen nevelést kaptam és nem lett belőlem kamukiraly.

jan. 5. 12:46
 32/39 anonim ***** válasza:

És azt nem tanította meg, hogy ne mocskolódj privátban se, ha valakivel nem értesz egyet?

Vagy, hogy ne hazudtolj meg másokat?

jan. 5. 12:50
 33/39 anonim ***** válasza:
31%
31 De igen, ezért mocskolodni sem szoktam. Ez is otthonról jön. Privát üzenetnek nem látom értelmét, sem küldeni sem olvasni nem szoktam, itt bárki elmondhatja a véleményét.
jan. 5. 12:59
 34/39 anonim ***** válasza:
Akkor remélem nem te írtál ilyesmiket.
jan. 5. 13:00
 35/39 A kérdező kommentje:
Igen a lemondas nem egy sima lemondasrol szolt hanem arrol amikor valaki kamuzik.Sajat tapasztalat egy "baratnovel",azt mondta virusos mandulagyulladasa van,hogy ne kelljen talalkozni,aztan latom kirak kepeket folyoparton volt a noverevel meg egy tarsasaggal.Meg a nagy mandulagyulladas mellett eltudott menni egy harom napos utra.Ha olyan beteg vagyok sehova nem tudok elmenni.Velem meg nem tudott osszehozni semmilyen programot.Volt tobb ilyen is vele.Lemondott egy csutortoki setalast hulye indokkal mondta halasszuk hetvegere,meg mit szolok hozza.Belementem.Utana mikor eljott a hetvege es penteken beszeltunk rola de meg semmi konkretumot nem mondott idokozben keso este mar nem voltam a neten.Reggel rairok,akkor hanykor talalkozunk? Erre jon a valasz mar eligerkezett valahova.Na,nekem ez a kamu atteszi a talalkat,javasol masik napot es utana a sajat valasztott idopontjat is lemondja mert epp massal vagy masokkal logna.Es a tetejebe jonnek hulye szoveges uzenetek tole amikkel igazolja magat.
jan. 5. 13:15
 36/39 anonim ***** válasza:

Én megértem hogy undorító emberfajta akivel neked volt ez az ügyed kérdező, hogy rossz szándékból direkt megbánt ezekkel a lemondásokkal és hazugságokkal.

De amúgy a 31-eshez mit szólsz? Mert az is elég undorító. Dől belőle az agresszió, annak mondasz valamit, pl influenzást vagy, mert tényleg az vagy, és tuti belédáll hogy kamuzol meg hazudsz meg az ő családja milyen király a tiéd meg mire nevelt és csak hazudsz és a többi. Ez ugyanaz a nyomorult mint aki gátlástalanul hazudik, csak ő gátlástalanul számonkér és mocskolódik, és pontosan az ilyennek szoktak egy idő után megpróbálni olyat mondani a bizonytalanabb indok helyett, ami közbejött, amit őfelsége is el tud fogadni. De a legjobb megszakítani az ilyennel a kapcsolatot, és szerintem a legtöbben egy idő után meg is teszik, csak eleinte még nem tudják értelmezni ezt a viselkedést és hárítanak, de mikor kiderül hogy reménytelen, lepattintják. (Itt egyébként több 3 és fél pipás is válaszol, nem csak egy)

jan. 5. 14:03
 37/39 anonim ***** válasza:

Szegény 31 # leírja, hogy az édesapja kitagadná, ha hazugságon kapná erre még ő az agresszív.

Ha nem megyek mégsem, egyenes gerinccel kiállok és megmondom, hisz én kavartam a sz*rt.

36 # Ilyet se láttam még, hogy valaki kétségbeesetten könyörög, hogy erősítsék meg neki, hogy kamuzni okés dolog. Biztos, van, aki veled ért egyet, ők is már gondolom beírták, amit akartak.

jan. 5. 14:35
 38/39 anonim ***** válasza:

Ja most jössz az ilyen kis bénázásaiddal hogy "könyörög" meg egyéb kis taktikák mert kifogytál az érvekből mi? Hát igen, a nárcik híresek arról hogy képtelenek logikusan gondolkodni. Sajnállak, mert amúgy tök mókás tisztán látni ebben a témában is, ami neked nem adatott meg.

Ezt nem neked írom hanem csak úgy aki erre téved értelmes ember nekik, hogy nem egészen normális család az olyan, ahol az apa kitagadja a kisgyerekét mert "hazudott". Az ilyen család bántalmazó, amiből jönnek nagyobb eséllyel a nárcikák.

jan. 5. 21:08
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
És direkt felhívtam a figyelmet hogy szerintem 2-3 válaszoló is van ezzel a 3 és fél pipával, bár lehet annyira sötét vagy hogy észre se vetted csak replikázol az egyenes gerinceddel ami olyan meszes hogy már mozogni se tudsz az egódtól, pláne nem rugalmasnak lenni. Szóval én csak néhány választ írtam ide azt hiszem 4-et, a többit mások írták 3-és fél pipával, mert a gyakorin nem összesen 5 ember van. Lehet újat mondtam neked 😂
jan. 5. 21:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!