Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lemond valaki egy programot...

Ha lemond valaki egy programot miért kell kamuzni,kifogàsokat keresni?

Figyelt kérdés
Az őszinteség egyenesebb út.Ha valaki meg kamuzik akkor valószínűleg tudja ő is nagyon jól,hogy nem helyénvaló amit tesz és nem meri megmondani az igazat.Ilyen pl.ha valaki lemondja egyik baràtjával a talàlkozót,hogy egy màsikkal talàlkozzon.
jan. 4. 21:17
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"Az nem merül fel, hogy nem kamuzom be, hogy el akarok menni, meg az sem, hogy kiállok és megmondom, hogy mégsem."

Ez nem így szokott zajlani. Általában kiáll és megmondja hogy nem megy, ezért és azért, viszont a másik ezt nem hallja meg, és még a 3. indoklás után is az van a fejében hogy amit ő elképzelt az úgy lesz az a program. Nehéz dolog lehet nekik nárcizmussal élni, és néha kitekinteni a külvilágba hogy az elképzelt álmokat ami a fejében él, az igazi emberek nem teljesítik. Viszont érvelni ilyen embernek nem lehet, meg nem is tanácsos, mert nincsen náluk ok-okozat, és nem hallják meg, nem értelmezik. Csak megy a lemez. És ezt azért lehet látni tapasztalatból, ki az akinek nem lehet, és ki az akinek lazán el lehet mondani mindent.

jan. 5. 03:05
 22/39 anonim ***** válasza:
75%
Bármikor bármi közbejöhet, ha lemondok valamit, akkor jelzem az illetőnek és lehetőség szerint nem az utolsó pillanatban, hogy ne hozzam duplán kellemetlen helyzetbe. De itt a kérdés szerint nem közbejött valami, hanem az egyik fél meggondolta magát. Ilyenkor megmondom, hogy ez van és elnézést kérek. Tipikus felelősség hárítás, hogy a másik tehet róla, hogy hazudnom kell. Általában az ilyen ember eleve csak szórakozik a másikkal, tehát nem is gondolta komolyan, hogy elmegy, csak hiteget.
jan. 5. 09:56
 23/39 anonim ***** válasza:
66%
Hogy hazudok vagy sem, az tőlem függ, kérem szépen. Rajtam múlik. Ha hazudós vagyok, kamuzós, nem egyenes ember, akkor hazudni fogok. Egyenes ember eleve nem szervez le két találkozót ugyanakkorra, a tisztesség már itt kezdődik. És ott folytatódik, hogy igazat mondok, mert ezt kaptam útravalóként a szüleimtől.
jan. 5. 10:10
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Ennél a kérdésnél is látszódik a beakadt lemez effektus.

Nem lennék olyan ember fejében, akinek egy találkozó lemondás egyenlő az utolsó, mocskos hazugsággal. Mondjuk az ismerőse se lennék egy ilyennek. :D

De betudom trollok féle provokációnak, mert ennyire senki sem lehet értetlen, hogy ennyi türelmes magyarázat után még mindig az unalmas, rágalmazó szövegét fújja.

jan. 5. 11:49
 25/39 A kérdező kommentje:

Szamomra az ilyen kapcsolat nem oszinte.

Az meg tenyleg felelosseg haritas aki jon azzal nem mertem mondani mert feltem,hogy duhos leszel...ilyenkor altalaban tenyleg olyasmi van mogotte ami miatt tenyleg duhos lesz a masik.Pl.lemondja a mozit hogy massal szinhazba menjen vagy azt mondja beteg kozben masokkal meg egyutt log.

Igaz baratsagban megmondom az igazat,hogy most faradt vagyok vagy mi a gond,de semmikepp nem kamuzok.Jol irta valaki az ilyen pillanatnyi erzese,erdeke szerint dont es nem szamit,hogy mast cserben hagy.

jan. 5. 12:11
 26/39 anonim ***** válasza:
Igen, jól megbeszélted magaddal. Magadnak válaszolgatva. Lapozzunk!
jan. 5. 12:17
 27/39 anonim ***** válasza:
66%
A kérdés nem a lemondásrol szól, hanem hogy kamuval mondom-e le. A legundoritobb pedig, amikor képes valaki olyasmit is hazudni, hogy egy hozzátartozója meghalt.
jan. 5. 12:24
 28/39 anonim ***** válasza:

Az tényleg gusztustalan. Meg amikor randit is képes csaj úgy lemondani. Vagy, saját kamu balesetre hivatkozva.

Csodálkozom, hogy nem félnek attól, hogy valóra válik, ha sokáig hazudják?

A kérdés valóban a másik találkozó választásáról szólt és az erről való hazudozásról. Viszont, ott csúszott el, hogy egyesek elkezdték összemosni, a sima lemondással és keresetlenül mocskolták ezeket az embereket is, szájukra véve a szüleiket stb.

jan. 5. 12:28
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Sima lemondásrol végig pont egy 3 és fél pipás jött. Az ellen véleményen lévők pedig azt írták hogy megmondjak a tutit, bármi is az ok. Otthonról pedig sok minden jön, pszichológusok szerint minden, ezek a gyermekkorban kapott minták.
jan. 5. 12:36
 30/39 anonim ***** válasza:
46%

Igen, tényleg túlreagálták akik összemosták a két teljesen más esetet, és képtelenek voltak megérteni az ellenérveket. És vadidegenként képesek voltak mások szüleit a szájukra venni.

De értékelem a privát bocsánat kérést. Meg is lepődtem. De akkor valami mégis átjutott. Már megérte válaszolni.

jan. 5. 12:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!