Az mit àrul el az emberről ha kb nincs alàìràsa(mindig más kb csak ìrjam alà valahogy, bankban nem tudtam egymás utàn ugyan olyan alàìrást kiadni)?
A bankban éppen azért kell számlanyitáskot 10-szer aláírni, hogy az eltéréseket ki tudják küszöbölni.
Ez föleg nem azért kell, hogy elismered-e sajátnak, hanem a bank nem fogadja el hivatalosnak, ha teljesen másmilyen.
Egyébként meg segít, ha gyakorolod otthon magadnak, minden nap 10-15-ször leírod egy papírral, úgy idövel kialakul egy jellegzetesebb forma.
Én balkezes vagyok, így úgy írok, hogy kicsit jobbra dől az összes betű, nem egyenesen.
Így az aláírásomat is így írom.
Illetve mindig figyelek, hogy a kis "b" betűt mindig úgy írjam le, mert ez is szerepel a nevemben.
Ez banki aláírásnál fontos.
6-os: újabban számlanyitásnál egy tableten kell aláírni a mintaaláírást, de ezt tízszer meg kell tenni egymás után, és ebböl a felismerö rendszer össze tud hozni egy általános aláírást.
Az exednél még valószínüleg a régi, egyszeri aláírás megjegyzése volt, vagy idöközben teljesen más aláírásra szokott át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!