Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki írja már meg hogy...

Valaki írja már meg hogy miért nézik az emberek egymás cipőit az utcán?

Figyelt kérdés

Megyek az utcán, azt látom hogy aki velem szembe jön, ránéz a cipőmre, aztán rám.

Régen azt hittem hogy ez csak az én esetemben igaz, mert engem pont nem érdekelt hogy divatos, vagy nem divatos, kínai vagy nem ami a lábamon van.

1 pár valamilyen átlagos férfi cipő és ennnyi!

De már pár éve feltűnt hogy ez nem így van, mert az emberek valamiért imádják méregetni egymás cipőit!

Az az elméletem hogy a társadalmi ranglétrához van köze..

szept. 5. 16:45
 1/9 kürtőskalácska ***** válasza:
90%
Néhány embernél a cipötöl több leszel
szept. 5. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Szimplán érdekli, mi van rajtad.
szept. 5. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Idióta trend.
szept. 5. 17:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy ez a trend

...

szept. 5. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl érdekel “ötletbörze” szinten, hogy más mit vesz fel, pláne ha mondjuk a ruházata hasonló mint az enyém. :D
szept. 5. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs nagy köze ennek a trendnek - illetve max. minimálisan azoknál, akik trend-őrültek. Inkább az lehet mögötte, hogy inkább a cipőt nézik, mint belebámulni a másik arcába folyamatosan, nehogy ezzel kihúzzák a gyufát.
szept. 5. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi trend nincs ebben. A nagyanyám is megnezte anno az emberek cipőjét. Tudod miert? Abból látható, hogy ki mennyire ad magára. Nem, nem a márka meg az ára miatt, hanem hogy mennyire van tisztán tartva
szept. 5. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
A 7-esé a tuti. Nekem azon szokott megakadni a szemem, hogy hány ember van full koszos és/vagy minden szempontból leharcolt cipőben, még sokszor olyanok is, akik amúgy meg tiszták, ápoltak, rendezett külsejűek feljebb. És nem olyan időjárási körülményekről beszélek, amikor mondjuk minden csupa sár.
szept. 6. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk a kérdező féle az, akinek ha a cipőjét nézed az lesz a baja, ha a szemébe nézel akkor azért írna ki kérdést, hogy miért bámulod :D
szept. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!