Valaki írja már meg hogy miért nézik az emberek egymás cipőit az utcán?
Figyelt kérdés
Megyek az utcán, azt látom hogy aki velem szembe jön, ránéz a cipőmre, aztán rám.
Régen azt hittem hogy ez csak az én esetemben igaz, mert engem pont nem érdekelt hogy divatos, vagy nem divatos, kínai vagy nem ami a lábamon van.
1 pár valamilyen átlagos férfi cipő és ennnyi!
De már pár éve feltűnt hogy ez nem így van, mert az emberek valamiért imádják méregetni egymás cipőit!
Az az elméletem hogy a társadalmi ranglétrához van köze..
szept. 5. 16:45
1/9 kürtőskalácska válasza:
Néhány embernél a cipötöl több leszel
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ez a trend
...
szept. 5. 17:37
5/9 anonim válasza:
Engem pl érdekel “ötletbörze” szinten, hogy más mit vesz fel, pláne ha mondjuk a ruházata hasonló mint az enyém. :D
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs nagy köze ennek a trendnek - illetve max. minimálisan azoknál, akik trend-őrültek. Inkább az lehet mögötte, hogy inkább a cipőt nézik, mint belebámulni a másik arcába folyamatosan, nehogy ezzel kihúzzák a gyufát.
7/9 anonim válasza:
Semmi trend nincs ebben. A nagyanyám is megnezte anno az emberek cipőjét. Tudod miert? Abból látható, hogy ki mennyire ad magára. Nem, nem a márka meg az ára miatt, hanem hogy mennyire van tisztán tartva
8/9 anonim válasza:
A 7-esé a tuti. Nekem azon szokott megakadni a szemem, hogy hány ember van full koszos és/vagy minden szempontból leharcolt cipőben, még sokszor olyanok is, akik amúgy meg tiszták, ápoltak, rendezett külsejűek feljebb. És nem olyan időjárási körülményekről beszélek, amikor mondjuk minden csupa sár.
9/9 anonim válasza:
Mondjuk a kérdező féle az, akinek ha a cipőjét nézed az lesz a baja, ha a szemébe nézel akkor azért írna ki kérdést, hogy miért bámulod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!