Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt eddig a legnagyobb/leg...

Mi volt eddig a legnagyobb/legpofátlanabb hálátlanság, amit átéltél/hallottál/láttál?

Figyelt kérdés
Hogy reagáltál rá?

jan. 3. 11:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azon szoktam nehezen túltenni magam, amikor n részletet tőlem tanul meg valaki, aztán bizonyos körülmények hatására, - amelybe nem fér bele, hogy megbántottam volna bármivel is - egyszer csak elfelejti, hogy honnan indult, kiktől, mennyit tanult és elkezd fölényeskedve, husáng módon viselkedni az éppen aktuális környezetével. Az első komolyabb ilyennél visszavágtam az illetőnek, de úgy, hogy az adott napon délig nem tudta még a saját nevét sem leírni, viszont arra a következtetésre jutottam, hogy nem fogok minden egyes ilyen alkalomkor leereszkedni felnőtt testben ragadt, primitív gyerekek szintjére, - inkább nem küldök nekik semmilyen visszajelzést arról, hogy érdekel egyáltalán a baromkodásuk vagy sem. Nem adom meg a sikerélményt, - mert az ilyen emberek szintjén ez az lenne!
jan. 4. 16:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

„Szia (név)! Mi újság? Rég hallottam felőled.🙂”

Első ránézésre tudom, hogy hihetetlen, de ez a nyitás is gyomron vághatja az embert egy bizonyos kontextusban, bizonyos előzményekkel. Csak döbbenten néztem, mert nem tudom vajon még mit kellett volna tennem, miközben hónapokig próbáltam fenntartani a kapcsolatot, de csak ignorálást kaptam, míg végül már nem is mertem semmit írni, vettem a lapot.

Ennél az üzenetnél nem tudtam eldönteni, hogy gúnyolódik, vagy eltévesztette, hogy kinek ír, vagy csak jó naiv alany voltam a hülyítésre és éppen unatkozott (vagy valakivel fogadást kötött, hogy hinni fogok neki, bármit mond).

jan. 4. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kidolgoztam és továbbítottam a cég tevékenységével kapcsolatos fejlesztési javaslatokat egy felettesemnek, aztán később kiderült, hogy ő minden projektet a sajátjaként adott tovább és a saját előléptetéséhez használta fel.
jan. 4. 21:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Havi 200 rugó ellenében kénytelen magánorvoshoz járni az ember, - ha még ebben az életében sorra akar kerülni.
jan. 5. 04:19
 15/19 anonim ***** válasza:

10-es!

Nincs “magyar” irigység.

Az emberi attitűdök nem függnek attól, hogy melyik nép, nemzet tagja vagy.

Tele van vele a világirodalom.

Az irigység általános emberi tulajdonság.

Proliság.

Meg a kevélység, hiúság, féltékenység is az.

Nemrég egy regionális, nonprofit honlap fórumának az adminja voltam. A tulajdonos szerkesztő fejlettebb fórum programot, formulát akart. Beajánlottam a barátomat. Felrakta az új programot, s egyúttal megvonta az admin-jogomat, azt mondta, elég, ha én moderátor vagyok, az admin ő lesz. Nem is értettem, hogy miről beszél. Mondtam, hogy nem tőled kaptam a jogot, tehát neked nincs jogod elvenni.

Végül a tulajdonos szerkesztő tette helyre, hogy az a tény, hogy ő rakta fel az új programot, még nem ruházta fel semmiféle döntési joggal.

Szóval én vittem oda, ő meg első körben engem akart megfosztani a jogaimtól, és átvenni az irányítást.

jan. 8. 17:44
 16/19 anonim ***** válasza:
12-es. Van, hogy egy ember lelkileg képtelennek érzi magát a válaszolásra, a beszélgetésre...mondjuk azért bocsánatot kérhetett volna! De nem biztos, hogy szivatni akart... Néha nehéz ezt a virtuális világot is valóságosként megélni. Bocsi igazából nem akarom védeni azt, aki ezt csinálta veled. lehet, h tenyleg genyó volt
jan. 17. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 Köszönöm az észrevételeidet. Virtuális, hát össze is futhattunk volna, de arra sem reagált. Ha rossz passzban vagyok akkor én sem beszélek senkivel, de annyit megírok, hogy ’majd később’.

Lényeg: pont azért, hogy ne legyek igazságtalan és ne vonjak le téves következtetést (mert egyáltalán nem genyónak ismertem, sőt) válaszoltam arra az üzenetére. Óvatosan. Annyit, hogy minden oké. Ha bármi is érdekelte volna, akkor rákérdez, vagy legalább megosztotta volna végre ő is, hogy nála mi újság, hisz folyamatosan érdeklődtem. Vagy hogy eddig nem ért rá, de már minden rendben, ne aggódjak. Kereshetem. De soha többet nem írt. Így végképp nem értem mit akart. (#12-es voltam)

jan. 18. 15:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Volt egy haverom, aki állandóan arra a csajra startolt rá, aki nekem tetszett. Mindig az kellett neki. Már nem a haverom.
jan. 19. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Amikor két "barátnőnek" hitt lénynek segítettem munkához jutni,úgy,hogy beajánlottam őket akkori főnökömnél.Felvették mindkettöt.Aztán kb.2 hónap elteltével megpróbáltak onnan kitúrni,cserébe a segítségemért.Az egyiknek nem jött össze,mert kirúgták,a másik viszonyt sunyibb volt,őt megtartották,miután megszűnt a cég,és a főnök magával vitte az új vállalkozásába.
jan. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!