Miért van az hogy gyerekorri barátaimmal akikkel együtt nőttünk fel szegények voltak sokat segítettem nekik pénzben és néha szállás hellyel is.És mióta külföldön dolgoznak kint és néha hazajönnek, köszönni sem tudnak felvágják arcukat.Miért van ez?
Miért van az hogy gyerekorri barátaimmal együtt nőttünk fel szegények voltak sokat segítettem nekik pénzben és néha szállás hellyel is mert a szülei részegesek voltak.Elmentek felső iskolába és ott összehaverkodtak mással valami cigány gyerekkel akik kivitték őket külföldre
és mióta kint vannak azóta felém se néznek és ha hazajönnek is már meg se ismernek nem is köszönnek felvágják az arcukat nagyképüen tovább mennek plusz már nem is látogatnak. Miért van ez? Még pénzemmel is tartoznak 5000 ft-al. Régen jó voltam most meg már nem ? Nagyon megutáltam őket. Nektek mi a véleményetek az ilyen régi barátokról emberekről?
Sajnos vannak ilyen emberek.
Nyugi, majd fognak ők még a te utcádba jönni.
nincs ezzel semmi gond szerintem, pláne ha te sem kerested őket, nem ápoltál velük közelebbi kapcsolatot.
a pénz meg a segítség nem minden, szerintem ezt el kell fogadni, hogy az emberek leginkább mindent érdekből csinálnak. az is egy érdek, hogy megkeresnek valakit, ha épp nincs más.
öcsém is kinn élt Angliában, az itteni ismerősök meg szépen lemorzsolódtak. amikor hazajött, nem is szólt senkinek, mert minek.
A tavolsag az ilyen.
Az emberi kapcsolatok nem neten müködnek
Amúgy elárulok valamit. Az élet ilyen,ez csak a buborékban élö gazdagok jómóduak képzete hogy létezik öszinte barátság.
A barátságnak mindig oka van,érdekemben áll valamiért,ha már nincs haszna megszüntetem ez mindenkivel így van akinek célja van vagy meg kell dolgoznia sikerért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!