Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt eddig a legnagyobb/leg...

Mi volt eddig a legnagyobb/legpofátlanabb hálátlanság, amit átéltél/hallottál/láttál?

Figyelt kérdés
Hogy reagáltál rá?

tegnapelőtt 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalásként éltem át, nem igazán fűztem hozzá érzelmeket. Amikor társszerzőként bevettem a kolléganőmet tudományos szakcikkekbe, megírtam (helyette) a doktori disszertációját (mert ő képtelen volt összefogott fogalmazásra), ő pedig csatlakozott akkori főnökeimhez, hogy ellehetetlenítsék maradásomat akkori munkahelyemen (mert sok volt a teljesítményem az övékéhez képest).
tegnapelőtt 12:05
 2/14 Metionin ***** válasza:
100%

A gyerekkori barátnőm (legalábbis én azt hittem) miután folyton megírtam a háziját, leleste rólam a dolgozatokat stb. meglopott engem és másokat is, majd a mások meglopását rám fogta.

Felnőttként már nem bízom senkiben, kisebb pofátlanságok előfordulnak de építem le az illetőt azonnal.

tegnapelőtt 12:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok mondani legnagyobbat, de többször volt és több embernél, hogy én próbáltam mindent megtenni, hogy neki jó legyen, meg segítettem neki sokszor, de cserébe csak hazudozást kaptam, még a születésnapomon is a pofámba hazudott annak ellenére, hogy kisegítettem az illetőt vagy 30-40 alkalommal pénzzel. (Vissza adta ezeket, csak pl szerintem ez nem kis dolog.. ) na mindegy.
tegnapelőtt 12:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen nagyon nehéz félévek voltak, sok leadandóval. Egyik haveromnak két leadandóját is összehoztam, ebből az egyikkel évet csúszott volna. Több estét éjszakáztunk, gyakorlatilag azért lettem közepes, hogy ő ne bukjon meg.

Később én kerültem hasonló helyzetbe, csináltam a leadandót ezerrel, ő meg ott játszott mellettem végig. Kértem, hogy segítsen, azt mondta nem ér rá, végül csúsztam egy évet.

tegnapelőtt 12:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem származott belőle anyagi károm, de nagyon fájt, amikor tavaly hirtelen egy súlyos egészségügyi problémám lett, ami elsősorban lelkileg volt nagyon megterhelő. Nem beszéltem róla családon kívül senkinek, hogy ne zavarjam őket a gondjaimmal. Egyedül egy nálam idősebb női ismerősömnek írtam, akinek amúgy segitő munkája van. Csak leírtam, hogy mi a problémám és hogy jól esne, ha esetleg gondolna rám. Látta, azóta se válaszolt erre, még egy reakciót se nyomott, de kb. 1 hét múlva ő kérte szinte, hogy menjek el egy neki fontos eseményre, de nem kérdezte, hogy vagyok. Nekem ez nagyon fura volt, pláne, hogy egy hívő illetőről van szó, akiről én úgy gondoltam, hogy szívből fog neki jönni, hogy írjon egy sort. Korábban sok mindent elmeséltem neki, részt vettem számára fontos eseményeken, ezért érzem kicsit hálátlan dolognak.
tegnapelőtt 13:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a volt munkatársam fiát beszerveztem közvetlen közelembe dolgozni, utána meg a hülyegyerek mindent össze-vissza hazudozva ment rá az állámosra.. azóta se a kölyök apjával nem tartom a kapcsolatot, se a fiával nem szimpatizálok..
tegnapelőtt 14:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy órányi buszútra laktam a sulinktól, gimis legjobb barátom meg 10 perces kocsiútra (és mindennap autóval hozták-vitték, pedig sűrűn voltak buszai), volt 2 sportom, vezetni jártam, egyéb elfoglaltságaim, míg ő sulin kívül nem csinált mást, csak telefonozott, mégis állandóan azt hallgattam, milyen elfoglalt, semmi ideje nincs, de még tanulni sem.

Én mafla, meg állandóan segítettem neki a házikban, rosszabb esetben még dolgozatoknál is, amivel egy idő után szépen vissza is élt.

Akkor telt be a pohár, amikor elvárta volna, hogy tollba mondjam neki a komplett témazárót, ami ráadásul 3 jegyet ért, és nekiállt bunkózni, mikor a sajátom írtam volna. Követelőzött, minimálisan ugyan, de csapkolódott is, amivel azt érte el, hogy a tanár többször ránk szólt, és már majdnem egyest is adott mindkettőnknek. Ami azért is lett volna nagy szó, mert akkor még életemben nem kaptam karót.

Óra végén megmondtam neki, hogy rám soha többet ne számítson ilyenben se.

tegnapelőtt 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Egy vallásfanhoz kapcsolódik. 1 évig mutatta, hogy ő igazi vallásérdeklődő, majd utána megmutatta, hogy ő is csak egy ember, aki nem különb senkinél sem.
tegnapelőtt 19:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egészen konkrétan a kedvenc zenekarom énekese,akit imádtam,és nagyon nagy barátságban voltunk,egyszercsak ellenem fordult,miután én kihúztam őt a lelki mélységeiből,és a csekély nepszerűségét fényeztem,mert valóban imádtam a zenéjét,és dalszövegeit.Manapság bújkál,nem válaszol az üzeneteimre,így nem is tudom mi az oka ennek az egésznek,de én nem hiszek a mesékben.A bújkáló emberek mindig sumákok,alattomosak.Egy őszinte ember nem bújkál.Hatalmas csalódás ez nekem,mert értelmesnek gondoltam őt,és mindent megbeszéltünk egymással.Majdnem komolyabb szintre fejlődött a dolog.Hozzáteszem mindig is tudtam,hogy vannak bajok nála a "toronyban",de azt sose hittem volna,hogy gusztustalan,hálátlan módon elfordul tőlem.Így most a kib.szott zenéjét sem bírom meghallgatni,mert rámtör a depresszió.
tegnapelőtt 21:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szintén egyetem: olyanok voltak, hogy az én jegyzetemet simán elkérték, majd azt láttam, hogy ott van fent fénymásolva az egész évi anyagom a levelezőlistás tármegosztón. Hozzátenném, károm ebből nem származott, így leszartam.

Közben meg ha én kértem ugyanezektől az emberektől, akkor soha nem adták oda. Mintha hétpecsétes titok lenne. Vagy leadandót (műszaki leírások) kértem el. Lemásolni nem tudom, mert az én feladatom teljesen más, de tartalomjegyzékre, felépítésre jól jött volna mintaként. Szóval kvázi csak jó magyar irigységből nem adták ide, hogy "én megdolgoztam vele, hát te is találd ki magad".

Kedvencem az a gyerek volt, akitől kértem valamit, azt mondja: hát ha nem baj, nem küldené át. Majd folytatta a következő mondattal, hogy én küldjem már át ami eddig nekem van... :D

tegnap 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!