Dorci1999 kérdése:
Volt már olyan veletek, vagy egy ismerősötökkel,hogy 4 vagy több évig szerencsétlenségek,sikertelenségek sorozata érte, és utána fordult a sorsa és sikeres és boldog ember lett?
Figyelt kérdés
Leírnátok légyszíves a sztorit, sztorikat! Köszönöm.jan. 1. 22:42
1/7 anonim válasza:
Engem sajnos már 5-6 éve csak szerencsétlenség, meg sikertelenség ér, egyelőre javulás nélkül. :/
2/7 anonim válasza:
Csak velem volt, amikor elejtettem és összetörtem egy nagy tükröt. 7 évig pokoli szerencsétlen voltam. De már letelt. :)
3/7 anonim válasza:
Egy rossz döntés miatt alakult ki körölüttem egy negatív munkatársi kapcsolatot. Ez 2017-ben megszűnt, de a "sors" visszarendelte a közelembe ismét a régieket 2020-ban, ami azóta is tart. A szerencsének köszönhetem, hogy még bírom és nem volt (még) nagyobb probléma körülöttem.
4/7 anonim válasza:
Nem tudta miért más, mint a többi. Miért nehezebb neki még az alap dolgok is. Zajok, ingerek stb.
Kiderült 30 év után, hogy ADD ASD -je van, szenzoros érzékeny is ezek mellett.
Nehezen eljutott a diagnózisig, gyógyszeres kezelésig + minden erejével életmódot váltott.
Kiköltözött a zajos városból olyan helyre ahol szomszédja sincs, csak telkekkel odébb.
Azóta haladt a projekteivel és elég komoly vállalkozást épített fel viszonylag rövid idő alatt.
Nem az élet sz4r, hanem tudni kell az ok-okozatokat s problémamegoldást keresni, majd megtenni a lépéseket.
5/7 anonim válasza:
#2 Köze nem volt hozzá, valójában az elméd csinálta 7 évig, ezen stresszeltél, és bevonzottad a negativitást.
6/7 anonim válasza:
Volt. 4 évig csak várta a csodát... Aztán megunta és elkezdett cselekedni végre
7/7 anonim válasza:
Hát attól függ mit nevezünk sikernek, de velem igen, valószínűleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!