A Nike meg az Adidas stb sikeres márkák miért erőltetik a fekete bőrű emberekkel való marketinget?
Mostanában egyre gyakrabban látom Facebookon, mint egyfajta erőltetett reklámot négerekkel.
Amit nem értek: miért kell egy jól bevált márkát ilyen csúnya módon az emberek arcába tolni? Félreértés ne essék, nem a négerekkel vagy más származású emberekkel van bajom, hanem ezzel az erőltetett sz.rral.
Én már több alkalommal is vásároltam márkás ruhákat (sokszor 40% kedvezménnyel) és tényleg tartósabbnak bizonyultak mint sok noname ruha.
Úgyhogy tényleg nem értem az egészet. Az emberek többségéből pont ellenszenvet vált ki ez az egész, és csak a kisebbség (idióták) örülnek ennek az erőltett fosnak.
Miért jó ez?
En ugy latom,h a nike azt kommunikalja a vasarloknak,h kulonbozo szarmazasu modelleket alkalmaz. En nem vettem eszre fekete tobbseget,bar nem is figyeltem kulonosebben.
Az az uzenetd szamomra,h a nike mindenkie,nem szsmit a szarmazas.
"Egy sportruházatot 150 kilós modellekkel reklámozni kész röhej."
Miért? Ahhoz, hogy leadja a 100 kiló pluszt, neki is kell ruha. Vagy csak annak jár sportruha, aki már formában van?
Amm őszintén nem mindegy milyen színű emberrel reklámoznak valamit?
Ha nem az ember színével lenne bajod akkor kb észre se vennéd hogy kik vannak a reklámon. Én pl konrkétan nem emlékszem egyre se pedig biztos találkoztam vagy egy áruházban vagy egy netes reklámon.
Nem az ember színe a baj, hanem hogy mióta lmbtq van, folyamatosan ilyenek jönnek!
Sosem volt bajom egyikkel sem, de mióta erőltetik, kezdik zavarni a jónépet… Nem tetszik érteni?
A bibsi erőszak multikultúralizmus miatt
Amíg meg Magyarországon a fehér ember éhenhal addig a németek már többre értékelik a migráns törököt vagy arabot akihez meg semmi közük
Így is igencsak kisebbségben van a világosabb árja faj, nem is lesz ennek jó vége ha ez így megy tovább
#6 De mi köze a szexualitásnak ahhoz hogy nem csak fiatal fehér férfiak és nők tökéletes testel vannak jelen a reklámokon?
Egy hirdetési kampány nem ország specifikus és itt óriási nemzetközi cégekről beszélünk. Ha csak beírod a googlebe hogy mondjuk nike ads akkor látni fogsz mindenféle kinézetű embert, sportostól a kevésbé sportosig, fehéret, feketét és ázsiait is.
De továbbra sem értem, nem mindegy ki van egy reklámon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!