Milyen vállalkozásba kezdtél volna vagy kezdenél akár Magyarországon vagy külföldön ha lenne rá lehetőséged? Miért pont ebbe? Szerinted sikeres lennél benne? Mennyi idős vagy?
1, Egy talpreflexológiás vállalkozásba kezdenék bele; 2, Érdekel a terület, vaan olyan társadalmi szegmens, amit érdekelne, lenne rá fizetőképes kereslet; 3, Rögtön nem-, de idővel jó lennék. Alapból van már hozzá végzettségem, de nem használom, mert totál introvertált vagyok;
4, 41F vagyok.
40+ éves vagyok.
Csak olyanba szabad belekezdeni, amihez értesz, nincs értelme egy kétszázezredik önjelölt vendéglősnek. Szóval én biztos nem lennék sikeres benne, mert nem értek semmihez :D
Amúgy olyanba vágnék, ami érdekel, pl.:
- művészmozi vagy tv,
- parfümbár,
- iszlám bank,
- szociális bérház,
- egészséges étterem minden ország nemzeti ételével
- hungarikum/UNESCO bolt
...stb.
Ha lenne hozzá elég tőkém akkor nyitnék egy utánfutó kölcsönzőt.
Kellene hozzá egy forgalmas út melletti telephely, egy olyan helyen ahol még nincs a környéken ilyen kölcsönző és kezdésnek legalább 5-6 utánfutó.
Ha lenne kezdő tőkém, akkor egy gépműhelyt nyitnék, de az legalább 50-60 millióba kerülne.
Valahol vidéken, ahol sok a régi gép, traktor, stb. Mindig lenne munkám.
De minél modernebb, precízebb gépekkel akarnám felszerelni, annál több pénzbe kerülne.
3-as valaszolotol kerdeznek.
Mit takar az hogy “Iszlám bank”?
Meg sosem hallottam ezt a szokapcsolatot, szoval tenyleg erdekel hogy mi is ez. Letezik olyan bank ami csak iszlam vallasuakat fogad ugyfelkent?
ma 15:08
Nevezhetjük etikus banknak is, de elsősorban az iszlámra jellemző, mert ott elvileg tilos a kamat, és a befektetésnek erkölcsösnek kell lennie. Ez elejét venné a spekulációknak és az alap nélküli, mértéktelen növekedésnek, azaz fenntartható lenne.
Szerintem ezzel azonnal becsatornázhatnám a régió muszlimjait, de biztos az etikus és fenntartható működésre fogékony emberek is kaphatóak lennének rá. A MagNet próbálkozik itthon valami hasonlóval.
(Más kérdés, hogy a gyakorlatban a muszlimok is kijátsszák a szabályokat).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!