Szerintetek az interneten okoskodó emberek hány része valóban "sikeres"?
Aki sikeres az nem bizonygatja. Illetve relatív, hogy mi a siker.
A celeb meg azért celeb, mert abból él, hogy írnak róla. Minél idiótább annál többen foglalkoznak vele, minél nagyobb f.szágokat mond annál többen foglalkoznak vele. Hülyének nézik, de neki ez pénz, mert foglalkoznak vele. Nem véletlen, hogy a tahó barmok szerepelnek a legtöbbet a TV-ben, bulvárújságokban, híroldalakon. Az se ritka, hogy kamu botrányokat generálnak a híroldallal közösen.
Szóval az egész sikerstoryjuk egy kamu.
Ezek nem siker, nem siker alapon szidják a celebeket, hanem egyszerűen ellenszenvesek nekik.
Én sem azért utálnék egy cégtulajdonost, mert cégtulajdonos, hanem mert pl emberileg egy hulladék.
Azért mert ő cégtulajdonos, attól nekem még nem k.ss a nevem.
Kit nevezünk "sikeres"-nek? Aki dúskál a pénzben? A 65 évem alatt voltam fent is pár évig. Megsúgom, annyira nem szerettem azt az embert, aki ott fent voltam, hogy isteni Szerencsének éreztem, amikor elvesztettem mindenemet és újrakezdhettem mindent. Nekem az volt a boldogság; felépíteni az életemet tégláról téglára. Haladni, fejlődni minden nap egy kicsit.
Most nyugger vagyok. Nem dúskálok, de megvan mindenem ahhoz, hogy tűrhetően megéljünk. Mi kéne több?
Kérdező, a 4-es kommented példája hazugság, és csak te találtad ki, hogy mondj valamit.
A celebek hány százalékának van pl. diplomája és dolgozik is abban? Csak, hogy az értelmetlen példádnál maradjunk. Marika diplomás, aki a szakmájában dolgozik, tanít, tehát már eleve okosabb, mint a celebség jó nagy része. Erkölcsösebb, mert nem adja el magát pénzért, mint a celebség jó nagy része.
És igen, te kit nevezel sikeresnek?
Én sikeres embernek tartom magam. Van diplomám, a szakmámban dolgozom, munkám miatt már elismerő oklevelet is kaptam, folyamatosan valósítom meg a magánjellegű céljaimat. Igaz, nem keresek még nettó fél milliót se, nem vagyok híres, nincs autóm (mert minek), viszont van párommal együtt egy hitelmentes lakásunk, aminek a háromnegyede az enyém. Teljesen makk egészséges vagyok. A munkámban szeretnek.
#4 nem hazugság, konkrét emberre gondoltam amikor írtam, de köszönöm, hogy magadra vetted :)
Na, ez a beképzeltség zavar sokaknál, amit te próbálsz mutatni. Marika nem erkölcsösebb senkinél se, mert nem azért viselkedik "erkölcsös" módon mert valóban az, hanem mert senki se kíváncsi rá. Lehet verni arra magadat hogy te legalább nem adod el magad pénzért, de a hozzád hasonló emberek többsége igenis megtenné, ha lenne rá lehetősége, vedd nyugodtan ezt is magadra ha akarod. Valahogy mindig is jobban fogok tisztelni akár egy konkrét prostit is, mint egy mindenbe is beleokoskodó nyomorékot, mert az előbbi nem árt senkinek, az utóbbi viszont igen. (Arról nem is beszélve hogy tanárnak tanulni minden csak nem nehéz, lol)
A sikeresség meg egyébként szubjektív dolog, felőlem tekintheti mindezek mellett magát sikeresnek Marika, csak hogy az én szememben nem lesz az, az is biztos
Te szimplán csak provokálni jöttél ide, mert te a való életben egy nagy nulla vagy, és csak a celebekkel tudsz azonosulni, mert azon az alacsony szinten vagy, mint ők. De velük se tudsz 100%-ban, mert irigy vagy rájuk.
Magamra nem vettem, csupán kijavítottak a téves gondolatmenetedet. Mivel ezek szerint alacsony a szinted minden téren, ezért meghagyták abban a hitben, hogy igazad van.
Még egy olyan egyszerű kérdésre se tudsz konkrétan válaszolni, hogy te kit tekintesz sikeresnek és miért. Szóval, innentől kezdve veled nem lehet értelmesen kommunikációt folytatni, mert nem vagy rá vevő. Te csak az alacsony szintű téves gondolataidat akarod mantrázni, és erre akarsz hasonló gondolkodású egyént találni, aki veled ért egyet.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!