Szerintetek az interneten okoskodó emberek hány része valóban "sikeres"?
Figyelt kérdés
Az én titkos fétisem az, hogy imádom pletykaoldalakon a hülyéket olvasni, akik annyival jobbnak érzik magukat az éppen aktuális celebtől, miközben ugyanolyan szarok, csak közben kis senkik is, már bocsánat. Persze lehet vannak akik valóban sikeresek, de a többség szerintem egy lúzer...okt. 10. 07:34
11/13 A kérdező kommentje:
#9 Aha, szóval nem értek egyet a hülyeségeddel ezért irigy vagyok :D Kár volt megírni ezt a kisregényt, el se olvastam, de nyugodtan csak főj magadban és projektálj, ha már úgy is annyira “imád” mindenki a szakmádban, hogy itt vergődsz. Na csáó 💋
okt. 13. 13:17
12/13 anonim válasza:
Nyilván a kommentelők egy jelentős része sikertelen és a frusztrációját vezeti le az aktuális hírben szereplő celeben, szerintem a facebookon olyan 50% lehet az arány.
13/13 anonim válasza:
Nagy részük nyilván nem sikeres, de ez nem csak az interneten van így.
Magyarországon alapvetően szájhős a többség, dumálni, kötekedni tud, de a gyakorlatban egy balfék, aki semmiben nem emelkedik.
Nekem van is ilyen ismerősöm, aki elméletben mindenhez ért, gyakorlatban meg durván elhízott és sosem volt igazán jó munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!