Szerintetek normális az hogy Magyarországon ünnepekkor mindig be van zárva minden? Egyébként miért van ez?
Figyelt kérdés
Nyugati országokban minden nyitva szokott lenni, a gazdaságnak is jobbat tesz, és az emberek sem szorulnak rá arra, hogy egy benzinkúton az automatikusan nyíló és záródó ajtón kívül kerüljenek a sor miatt, mert hogy csak ott lehet venni alapvető élelmiszereket… a nővérem az államokban él, és voltam is kint nála, hatalmas buli van és marha jó minden nyitva, ide hazajövök, minden be van zárva és egy lassú halál érzés fogja el az embert.jan. 1. 21:55
1/48 anonim válasza:
Nem tudom, hallottál-e már róla, hogy Ausztriában hétvégente semmi nincs nyitva?
2/48 anonim válasza:
Dehogy hallott, látszik hogy halvány fogalma nincs a világról.
3/48 anonim válasza:
Mondjuk ott is emberek dolgoznak, akik szeretnének a családjukkal lenni az ünnepen. Vannak olyan munkák, mint az enyém, amiket nem lehet beszüntetni egy ünnep miatt, de egy akármilyen üzlet szerintem nélkülözhető arra az 1-2 napra. Én is szívesebben lennék otthon a családdal.
4/48 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, én csak az Államokig és Britanniaig jutottam el, de a nagy fantasztikus Ausztriába nem, ez igaz! Igazából nem is akarok, mert nem beszélek németül. Az egyik brit barátom egész ünnep alatt dolgozott, és nem azért mert kényszerítették rá, hanem azért mert jól megfizették! Nagyon szeretném hogy ez a kis tyúkszaros ország is eljusson végre idáig.
jan. 1. 22:03
5/48 anonim válasza:
Na nekem dolgozni is kell, pedig nem akarok, meg még ünnepi bér sincs, csak az alap. 😅
6/48 anonim válasza:
Jó így nekünk, ahogy van. Te meg menj vissza az Államokba. Problem solved.
7/48 anonim válasza:
Akkor minek jöttél vissza, ha ott olyan jó?
Bárki aki elvárja, hogy más dolgozzon az ünnepek alatt, csak mert, ő akkor akar vásárolgatni, annak komoly mentális problémái vannak. Dolgozzál te nyugodtan az ünnepek alatt, ha ennyire elvárnád mástól is.
8/48 anonim válasza:
Az USA-ban is nem csak a nagyobb városokban van minden nyitva ilyenkor a sok turista miatt?
9/48 anonim válasza:
Németországban sincs nyitva semmi ünnepnapokon és vasárnap. Az ünnepnapokat még értem, de a vasárnapokat nem tudom felfogni. Aki csak hétvégén tud bevásárolni, vagy csak vasárnap arra nem gondolnak.
10/48 Koplárovics Béci válasza:
Egy évben 13 napot érint. Van 352/353 másik napod a bevásárlásra. Mindegyiken dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!