Szerintetek normális az hogy Magyarországon ünnepekkor mindig be van zárva minden? Egyébként miért van ez?
Figyelt kérdés
Nyugati országokban minden nyitva szokott lenni, a gazdaságnak is jobbat tesz, és az emberek sem szorulnak rá arra, hogy egy benzinkúton az automatikusan nyíló és záródó ajtón kívül kerüljenek a sor miatt, mert hogy csak ott lehet venni alapvető élelmiszereket… a nővérem az államokban él, és voltam is kint nála, hatalmas buli van és marha jó minden nyitva, ide hazajövök, minden be van zárva és egy lassú halál érzés fogja el az embert.jan. 1. 21:55
11/48 anonim válasza:
Valamikor a boltosoknak is kell pihenniük
12/48 anonim válasza:
Miért van?
Többet kellene fizetni az alkalmazottnak, no meg mindenki inkább pihenni szeretne, mivel emberek ők is, nem robotok.
13/48 anonim válasza:
Ui.: mi olyan k.fontos, hogy nem bírsz ki pár napot nélküle?
Normális ember csinál egy tisztességes havi bevásárlást.
15/48 anonim válasza:
nėmetországban vasårnap és ünnepnap nincs nyitva semilyen bolt .
16/48 anonim válasza:
Pár éve itthon a Tesco 0-24es bolt volt. Éjjel lekapcsolták a benti világítás felét, kevés alkalmazott dolgozott. Minden nap nyitva volt.
A többi bolt is minden nap nyitva volt, vasarnap 12ig voltak. Teljesen rendben volt ez így. Be tudtál vásárolni kényelmesen.
Én értem hogy vasarnap pihenonap, de enni akkor is kell. Bármire szükséged lehet. Vasút sem áll le teljesen.
17/48 anonim válasza:
Nem tudom mely országokban láttad de Ausztriában-Németorszagban vasárnapi boltzár is van és ünnepnapokon is zárva maradnak.
18/48 anonim válasza:
Nincs akkora vásárlóerő Magyarországon, hogy megérje nekik nyitva tartani.
20/48 anonim válasza:
“Nincs akkora vásárlóerő Magyarországon, hogy megérje nekik nyitva tartani.“
Dehogynincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!