Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebben a helyzetben Ti mit...

Ebben a helyzetben Ti mit tennétek az általam leírtakon kívül?

Figyelt kérdés

Apukám, apukám felesége, és az ő baráti köre valami miatt nem szimpatizál a párommal, és elvárják, hogy szakítsak vele azért, mert szerintük nem hozzám való. Ők mondják, akik nem is ismerik a páromat, mert nem is akarnak velünk közösen időt tölteni.

A családom anyukám felőli része pedig szeret minket, mint párt, mert ők ismerik a páromat is. Rendben van az életünk, szeretjük, boldogok vagyunk egymással, nem szenvedjük semminek a hiányát. Én biztos vagyok abban, hogy ezzel a lánnyal képzelem el az életemet, biztos vagyok az érzéseimben.

Úgy érzem, akiktől ezt a véleményt kapom, mint az apukám felőli részről, azok nem szeretnek igazán, mert nem azt nézik, én mit érzek, nekem mi a jó, csak a saját elvárásaikat.

Tiszteletben tartom a véleményüket, de magamnak nem fogok ártani miattuk, talán idővel belátják, hogy nincsen igazuk.

Ezen kívül mit tudok tenni?

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

Én 27/F, párom 25/L, külön élünk, szülőktől függetlenül, tiszta, rendezett, nyugodt körülmények között

jan. 1. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

Látnak valamit a srácban, amit te nem?

Túl fiatalka vagy még, az idősebbek ilyenkor jobban látják.

jan. 1. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most láttam, hogy te a fiú vagy. Akkor a lányban.
jan. 1. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

semmit így jártak.

Odaszúrnék neki, hogy nekem se tetszett mikor elváltak, meg nekem se tetszik az apám új nője, de meg se lettem kérdezve és bele se szóltam hogy ki és mi. Szóval ugyanehhez tartsák magukat.

jan. 1. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
De konkrétan mi a kifogások??
jan. 1. 20:12
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Toll a fülükbe! Foglalkozzanak a saját tyúxaros életükkel.
tegnapelőtt 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!