Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan döntenétek ezen helyzet...

Hogyan döntenétek ezen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kaptam egy kis év végi bónuszt, van 1-2 dolog amivel szívesen megajándékoznám magam, de az utolsó pillanatban mindig sajnálom elkölteni. Ti mit tennétek? Megszoktátok magatokat lepni valamivel? Utána nincs bűntudatotok?
dec. 14. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
spórolnék
dec. 14. 18:48
 2/13 Senior Séf ***** válasza:
79%
Most, nyuggerként, hogy kiöregedtem a barkácsolásból, elég nagy bűntudatom van az öt fúrógép, a négy sarokcsiszoló, meg a sok egyéb felesleges kacabajka láttán.
dec. 14. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán megvenném. Ahogy most haladunk, lehet, fél év múlva használtan is drágábban tudod eladni, mint amiért most veszed.
dec. 14. 19:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
De szokott bűntudatom lenni ha valami drágább dolgot veszek azért..de amikor ott van nálam a pénz nem sokat gondolkodok
dec. 14. 19:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyan dolgok. :) tollak, naptár, 1-2 könyv.
dec. 14. 19:17
 6/13 Amadeus Morozov válasza:
100%
Akkor ne viccelj, simán megvenném.
dec. 14. 19:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a bónuszra, plusz bevételre mindig úgy tekintek, hogy az ajándék és ennek megfelelően el is költöm egy részét.

Tekintve, hogy egyedül élek és a családom sem igazán ismer, így mindig meglepem magam valamivel, tavaly év végén a hobbimmal kapcsolatosan vásároltam be, előtte LEGO-t vettem magamnak. Idén is megvan már az ajándék.

dec. 14. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ mi az, de tök értelmetlenül én sem szeretem elkölteni.
dec. 14. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

Nem meglepni szoktam magam, mert nem vagyok idióta, hogy meglepődjek, ha veszek valamit is ott találom a szatyorban mikor hazaérek.

Ha szükségem van valamire, mérlegekel, hogy mennyire is. Vegyem meg, és ennyivel kevesebbem lesz a nagyobb célokhoz, vagy ne vegyem és az említett nagyobb célokra tegyem félre. Amerre billen adott dolognál a mérleg, úgy döntök

dec. 14. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

"nem vagyok idióta, hogy meglepődjek"

Ha nem lennél idióta, akkor tisztában lennél vele, hogy jelen esetben a "meglepem magam" szó nem "meglepődést" jelent.

dec. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!