Érdekelne hogy döntenétek egy ilyen helyzetben?
A következő felvetésem lenne, ha van egy "családtagotok" nak tekintett kutyátok, aki például betegség vagy bármi más miatt a családra támad, például a gyereketekre, vagy párotokra, és minden ok nélkül teszi azt, mennie kellene a háztól? Vagy nem tennétek semmit vele?
Én úgy gondolom ha a családomat veszélyben gondolom a kutyus miatt, akkor mennie kell.
Ti hogy járnátok el?
Én szakemberhez fordulnék szerintem.
Ha erős a kötődés a kutyával akkor az nagyon végső dolog lenne, hogy a betegsége miatt mennie kelljen, szóval valahogy gondolkodnék lehet e úgy átalakítani a dolgokat, hogy ne legyen konfliktusok.
De szerintem ez tényleg olyan ritka speciális kérdés, ahol valami kutya szakember kellene.
Ha gyereked rosszul viselkedik,kidobod az utcara?? Es a ferjed megcsal,kidobod az utcara?? Na igye,h neeem....
A kutyat el kell vinni kivizsgalasra,h esetleg meg lehessen gyogyitani,muteni stb.
A videkiek szoktak midobalni a kutyaikat undoritoan lelketlenul.
"Es a ferjed megcsal,kidobod az utcara??"
Mondjuk azt pont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!