Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdekelne hogy döntenétek egy...

Érdekelne hogy döntenétek egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A következő felvetésem lenne, ha van egy "családtagotok" nak tekintett kutyátok, aki például betegség vagy bármi más miatt a családra támad, például a gyereketekre, vagy párotokra, és minden ok nélkül teszi azt, mennie kellene a háztól? Vagy nem tennétek semmit vele?

Én úgy gondolom ha a családomat veszélyben gondolom a kutyus miatt, akkor mennie kell.

Ti hogy járnátok el?

2021. jan. 16. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
mennie kell. de nem dobnám az utcára, keresném a megoldást.
2021. jan. 16. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Én szakemberhez fordulnék szerintem.

Ha erős a kötődés a kutyával akkor az nagyon végső dolog lenne, hogy a betegsége miatt mennie kelljen, szóval valahogy gondolkodnék lehet e úgy átalakítani a dolgokat, hogy ne legyen konfliktusok.

De szerintem ez tényleg olyan ritka speciális kérdés, ahol valami kutya szakember kellene.

2021. jan. 16. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy 1es írta
2021. jan. 16. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Felkeresnék egy szakembert, hogy mi okozhatja a viselkedést a kutyámnál és mit lehet ellene tenni.
2021. jan. 16. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakemberhez mennék. Ha neurális eredetű, akkor sokat nem lehet tenni. De lehet, hogy van rá megoldás. Pontosan úgy küzdenék érte, mint egy szenilis rokonomért.
2021. jan. 16. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen felkeresnék egy szakembert, akivel a megpróbálnánk megoldást találni a problémára. A kutyától semmiképp nem válnék meg, hiszen családtag. Talán a kert egy részét elkeríteném, ahol lenne mozgástere a kutyának és a gyerekkel se érintkezne.
2021. jan. 16. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha gyereked rosszul viselkedik,kidobod az utcara?? Es a ferjed megcsal,kidobod az utcara?? Na igye,h neeem....

A kutyat el kell vinni kivizsgalasra,h esetleg meg lehessen gyogyitani,muteni stb.

A videkiek szoktak midobalni a kutyaikat undoritoan lelketlenul.

2021. jan. 16. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Milyen betegség az amitől egy kutya rátámad a gazdájára?
2021. jan. 16. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:

"Es a ferjed megcsal,kidobod az utcara??"

Mondjuk azt pont igen.

2021. jan. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!