Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nehéz helyzetben lennék?

Nehéz helyzetben lennék?

Figyelt kérdés

29 évesen még alig dolgoztam valamit életemben, és jelenleg se dolgozok. Az érettségi után , tanulgattam tanfolyamokat , de igazából egyik sem érdekelt.

Szüleim tartanak el.

Igazából nem tudom mit dolgozzak, mert nem érdekel semmilyen szakma , keményebb munkát meg nem szívesen akarok.

dec. 4. 01:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hobbik, nyelvek, akármi? Mit csinálsz napközben?
dec. 4. 01:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan élősködsz anyádékon. Bár ez inkább az ő problémájuk, hogy ezt megengedik vagy tolerálják. 29 évesen bőven illene már saját lábon állni. Mi a célod az életben? Mert ha neked így tök jó, és anyádék se zavarnak el dolgozni, akkor ez így elég tré. Lusta is vagy, céltalan is, ezt nevezik semmirekellőnek.
dec. 4. 02:02
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Legyél szakács, tanulj szakácsnak akkor legalább főzhetsz otthon.
dec. 4. 03:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Add be mindenhiva aztan ahova felvesznek. Proválj ki minden munkahelyet amiket lehet. Egyiken lehet sok barátod is lesz meg minden jo lesz
dec. 4. 06:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Szüleim tartanak el."

Ezek szerint nem vagy nehéz helyzetben. Ők igen.

dec. 4. 06:51
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen életképtelen alak senkinek se fog kelleni párkapcsolatra.

Csodálom, hogy szüleid nem zavartak még el otthonról.

De mi az, ami téged valójában érdekel?

dec. 4. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez inkább kellemetlen helyzet. Szüleidnek nehéz. Mondjuk nem értem igazán mi a kérdés. Idegenek találják ki hogy mit dolgozz?
dec. 4. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Miben vagy ügyes? Mi érdekel? Ezeken a vonalakon lehetne elindulni, hogyha a munkakeresést nézzük. Vagy épp; milyen tanfolyamokat végeztél el? A leírás alapján nincs sok munkatapasztalatod, de hátha valamelyik tanfolyam jó kiindulási pontnak.
dec. 4. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Ez a helyzet a szüleid hibája is. Nem terelgettek az életben pedig szükséged lett volna rá.

Bírom amikor itt mondják, hogy ha valaki a szüleivel él akkor az élősködik rajtuk.

Gondolok nem a ő kérte a szülőket, hogy csinálják meg.

Igen is a szülő feladata a gyereket a helyes útra terelni ha magától nem megy neki.

dec. 4. 10:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazabol kerékpározás, túrázás ilyenek erdekelnek. Illetve a lanyok
dec. 4. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!