Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt ez a buli?😂

Mi volt ez a buli?😂

Figyelt kérdés

Ott kezdődik hogy 150 ezret költöttem a “hangulati” kellékre én egyedül és mindenki kb (11-en voltunk) ennyit de valaki többet.

Elkezdtük a bulit semmiből nem volt hiány, nem volt feszültség így éjfélig..utána folyamat kötekedett mindenki mindenkivel..egyre feszültebb volt a hangulat, de így kizárólag az emberekkel volt a baj. Totál rottyon sem tudott jó kedvem lenni így.

Reggelre már tovább fajult a helyzet egy nő konkrétan burkolva elmondta hogy csicska vagyok neki, utána egy másik megsértődött mert nekem nem kellett a másik előtt be égettem durván magam meg ezt sikerült úgy megoldanom hogy mindeki előtt is.

Én is amúgy veszekedtem egy két emberrel. És nagyon intenzív dolog volt ez az egész..de olyan szinten szarra sikerült, hogy reggel azt vártam mikor menekülők el onnan.

Olyanok voltak az emberek.

Életem legrosszabb szilveszterre volt ez..nem tudom hova tenni. Nem egy napot rontott el hanem ilyen full depresszív állapotban vagyok (mondjuk itt a szerek is játszanak) benne de hát ez egy nagy 0 volt.

Nektek hogy sikerült ? 30f

jan. 1. 15:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Én olyan emberekkel szoktam.lenni, akiket kedvelek. Szilveszterkor különösen. Javaslom neked is ezt.
jan. 1. 18:04
 22/28 A kérdező kommentje:
Őket is ismertem..de nagyon gáz volt ez így. De most már nem törődök vele. Amúgy köszi a válaszokat 🙂
jan. 1. 19:44
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

Megragadta a szemem, az összeg, amit beletoltatok. Megfigyelésem szerint három esetben szoktak az emberek sokat költeni egy bulira: ha valami nagy dolgot ünnepelnek, ha villantani akarnak valakinek, vagy ha ki van a f.szuk mindennel, és le akarják engedni a gőzt - gyanakszom a harmadikra.

Úgy képzelem el, hogy összejött 11 fáradt, frusztrált ember, mondván, legalább ma jól fogom érezni magam, kerül amibe kerül. Aztán az irreális elvárások be nem teljesülése keltette csalódás lángra gyújtja a behozott feszkót, és kezdődött a morgás.

A magas befektetés ezen már csak ront, mert feljebb tolja a tétet: "elköltöttem 150-et erre az estére, te meg elb.szod nekem, te". 😁

jan. 2. 11:30
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

6

Nem, valaki csak a szerektől baromállat.

jan. 2. 16:43
 25/28 anonim ***** válasza:
31%
Így van kamu. Minek költöttêl ennyit? Miért csak ennyi ember volt? Olyan meg van, hogy az emberek pia vagy más szer hatására kimutatják a foguk fehérjét.
jan. 2. 16:53
 26/28 anonim ***** válasza:
26%

7

Szilveszterkor nem fújja jobban össze a szemetet a szél, mint máskor.

Aki ritkán iszik az egyáltalán nem biztos, hogy matt részeg lesz.

Jó unalmasan hangzik a sztorid. 32 évesen lehet neked elég ennyi, de sok mindenki másnak nem.

jan. 2. 16:56
 27/28 anonim ***** válasza:
26 Amikor az informatikus buliban elszabadul a pokol. De amúgy ma már ez amit a 7 ír főleg nem az infósoknál van, csak max régebben.
jan. 2. 21:30
 28/28 anonim ***** válasza:

27

Ja hogy ők az informatikusok? :D

jan. 2. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!