Mi volt ez a buli?😂
Ott kezdődik hogy 150 ezret költöttem a “hangulati” kellékre én egyedül és mindenki kb (11-en voltunk) ennyit de valaki többet.
Elkezdtük a bulit semmiből nem volt hiány, nem volt feszültség így éjfélig..utána folyamat kötekedett mindenki mindenkivel..egyre feszültebb volt a hangulat, de így kizárólag az emberekkel volt a baj. Totál rottyon sem tudott jó kedvem lenni így.
Reggelre már tovább fajult a helyzet egy nő konkrétan burkolva elmondta hogy csicska vagyok neki, utána egy másik megsértődött mert nekem nem kellett a másik előtt be égettem durván magam meg ezt sikerült úgy megoldanom hogy mindeki előtt is.
Én is amúgy veszekedtem egy két emberrel. És nagyon intenzív dolog volt ez az egész..de olyan szinten szarra sikerült, hogy reggel azt vártam mikor menekülők el onnan.
Olyanok voltak az emberek.
Életem legrosszabb szilveszterre volt ez..nem tudom hova tenni. Nem egy napot rontott el hanem ilyen full depresszív állapotban vagyok (mondjuk itt a szerek is játszanak) benne de hát ez egy nagy 0 volt.
Nektek hogy sikerült ? 30f
Szilveszterkor amúgy sem érdemes sehova bulizni menni, mert ilyenkor a szemetet össze fújja a szél a szórakozóhelyeken is meg minden buliban!
Aki egyébként ritkán iszik, az is matt részeg szilveszterkor és ehhez jön még az összes többi eszement, aki részegen keménynek hiszi magát...
Mi öten egy kis zene mellett 20 órától éjfélig elbeszélgettünk néhány pohár ital mellett. Aztán mindenki ment a maga dolgára.
32 évesen már bőven elég ennyi.
Máskor nyilvanos helyre vagy szórakozóhelyre kell tenni.
Alapvetoen frusztrációt kis szűk helyek keltenek, pl házibuli.
Vagy pl villamos busz meg ezek. Ott is sokkal frusztráltabb mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!