Tényleg léteznek ilyen emberek, akik ezzel szórakoznak? Nem veszik észre, hogy ez egyáltalán nem jó buli?
65 000 forint bírságot kapott az a férfi, aki bejelentést tett a 112-es segélyhívóra múlt héten, miszerint bele akarják dobni a tatai Öreg-tóba. A kiérkező járőrök megállapították, hogy a bejelentés hamis. Aznap még egyszer telefonált, ugyancsak valótlan bejelentést tett. Később azt mondta, azért tárcsázta a segélyhívót, mert az ügyeletes hölgynek olyan kedves hangja volt, jó volt vele beszélgetni.
Mások életével játszanak! Mire való ez?
2017: "ORFK: A segélyhívások 70 százaléka nem igényel beavatkozást "
2023: "2014. március 13. és 2023. augusztus 1. között 43 696 895 segélyhívás érkezett [...] A beérkező segélyhívások körülbelül 15%-a információkérés, nagyjából 40% igényli a három készenléti szerv valamelyikének beavatkozását, és kicsit több mint 45% egyik kategóriába sem tartozik. Az ORFK kiemelt feladatként kezeli az indokolatlan hívások számának visszaszorítását, amely napjainkra a kezdeti 70-ről 45%-ra csökkent."
Retardáltak,csökött értelműek.Fel sem fogják,hogy kárt okozhatnak.
Lehet,hogy direkt,karmikus okból ilyen buták. Hogy valaki előző életükben hasonlót velük is megcsinált, hogy Xy szórakozott valahol,míg másutt tényleg baj volt, és ezért ő nem kapott ellátást (időben),és most visszadja. Szóval szerintem lehet születés előtt eldöntött dolog is, és hogy direkt ennyire butácska az az ember, hogy vissza tudja törleszteni az ember azt a karmát, mert így nem fogja föl,hogy mit okoz, így rezzenéstelenül megcsinálja, amiben megállapodtak akár születésük előtt, ezen inkarnáció megkezdése előtt,hogy majd visszatörleszti.Ha okosabb lenne, nem csinálna ilyet. A "terv" része ez is (lehet,de lehet,hogy nem, tudatos/szabad-akarattal felül lehet írni némiképp a sorsot,de talán nem mindent;talán vannak fix csomópontok, amik között úgy lavírozhatunk el,ahogy akarunk, pl hullámvonallal kötöd össze,tekergős csigavonallal,vagy egyenesen). Azt hiszem,hogy Isten megtapasztalásokat gyűjt rajtunk keresztül,és van ilyen sorstervünk.
Nem minden esemény hozott-karma/következmény, vannak előzmények is,lehet új karmát szerezni, generálni.
Valaki pl egyszer azt mondta,hogy amikor úgy a Mennyben beszélünk,tervezzük a kövi sorsunkat,akkor mi van,ha van ilyen -tapasztalások gyűjtéséhez- hogy feldobjuk a kérdézt,hogy "ki az, aki ezt megtapasztaltatná velem,úgy hogy vállalva,hogy kövileg ezt majd fordítva ő is vissza fogja kapni,törleszteni fogom neki?"
De mondom,nem minden dolog tervezett; el lehet térni a tervtől tudatos/szabadakarattal. (de azt nem tudom,mennyire,akár még drasztikusan is,azt is el tudom képzelni.)
De amúgy azt érzem,hogy ő még pont nem okozott kárt ezzel senkinek,szerencséje volt. (A cikket még nem nyitottam meg,csak a kérdés kifejtése alapján írtam ezeket.
Évi majdnem 5 MILLIÓ segélyhivás érkezik be a rendőrséghez? Wtf. Napi 15000? Ha tippelnem kellett volna, legalább egy, de inkább két nagyságrenddel kevesebbet mondtam volna. Durva.
Nnnaja, a hívások nagyrésze tök értelmetlen.
És még ki voltak akadva egyesek, amikor 1-2 éve elindult az "anyádat hívd, ne a 112-t" kampány a hatóságok részéről:D Jó, értem, hogy kicsit nyers a megfogalmazás, de keressetek rá, annyi gyöngyszemet gyűjtötek össze... pl emberünknek fentmaradt a papucsa a tetőn. A kocsma nem nyitott ki, pedig 5 perce már ki kellett volna nyisson ("mi ez, ha nem katasztrófa?"). Fenn van a mókus a fán, ilyenkor mi a teendő (wtf?:D).
TÉnyleg keressetek rá, ha akartok szörnyülködve röhögni:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!