Mi volt ez a buli?😂
Ott kezdődik hogy 150 ezret költöttem a “hangulati” kellékre én egyedül és mindenki kb (11-en voltunk) ennyit de valaki többet.
Elkezdtük a bulit semmiből nem volt hiány, nem volt feszültség így éjfélig..utána folyamat kötekedett mindenki mindenkivel..egyre feszültebb volt a hangulat, de így kizárólag az emberekkel volt a baj. Totál rottyon sem tudott jó kedvem lenni így.
Reggelre már tovább fajult a helyzet egy nő konkrétan burkolva elmondta hogy csicska vagyok neki, utána egy másik megsértődött mert nekem nem kellett a másik előtt be égettem durván magam meg ezt sikerült úgy megoldanom hogy mindeki előtt is.
Én is amúgy veszekedtem egy két emberrel. És nagyon intenzív dolog volt ez az egész..de olyan szinten szarra sikerült, hogy reggel azt vártam mikor menekülők el onnan.
Olyanok voltak az emberek.
Életem legrosszabb szilveszterre volt ez..nem tudom hova tenni. Nem egy napot rontott el hanem ilyen full depresszív állapotban vagyok (mondjuk itt a szerek is játszanak) benne de hát ez egy nagy 0 volt.
Nektek hogy sikerült ? 30f
12# nem ugy hangzik a kérdező leirasa mintha csak alkohol lett volna a buliban, és én se arra kérdeztem rá...
11 voltam
Lehet, hogy a 150 ezres hangulati kellék nem volt olyan minőségű (átvágtak), vagy nem rendeltetésszerűen használtad.
Nekem hangulati kellékek nélkül is jól telt a szilveszter.
Vicces volt az eleje. Dávid barátom hívott bulizni ( netes haver, első talink), ez csak azért lényeges, mert nagy elánnal igyekeztem befele a panelba, mikor a kapunál megláttam egy fazont piával a kezében. Kérdeztem, Dávidhoz jöttél te is? S mondta igen, így együtt indultunk fel a másodikra, ahol aztán be is estem egy buliba, ahol rengeteg ember fogadott, rengeteg nasi,pia, valami tombolás játékot csináltak éppen, szóval a klassz hangulat alapnak tűnt. Már épp lelkesen avattak volna be a tombola szabályaiba, amikor kiderült számukra, hogy én nem is Dávidon keresztül jöttem, ugyanis az "én Dávidom" egy emelettel lejjebb volt, ugyanabban a panelházban. :') Így érzékeny búcsút vettem Másik Dávidéktól, aztán átmentem az én barátom lakásába. Itt eleinte sokkal letisztultabb hangulat volt, kis zene, pia, beszélgetések, aztán kezdtek jönni az emberek, egyre többet ittunk, előkerült valakitől füves cigi is, azt elszívtuk közösen. Sajnos engem a Jager nevezetű borzalom elég istenesen meghánytatott, ráadásul minden előzmény nélkül, így totál váratlanul a szoba közepére hánytam... Nem győztem mentegetőzni, aztán többen is mentek hányni, volt, aki véletlenül a piát öntötte ki, de csak nevettünk már rajta, szóval egy idő után mindenki jó állapotba került. Egy srác volt csak, aki nem volt hajlandó inni, azt mondta, absztinens, ő beszélgetett és/vagy épp csendben elvolt magában. A nap végén kiderült, hogy álmodozott arról, hogy rámozdul az egyik csakra, de nem mert csinálni semmit. Dávid és a barátnője viszont elvonultak jól érezni magukat egy külön szobába, ahol az egyik srácnak a cuccai voltak, aki így nem mert bemenni, mikor haza akart menni. Végül én nyitottam be hozzájuk. :')
Én meg az absztinens srác aludtunk ott, a többiek hazamentek hamarabb. Ami a költést illeti, nem vittük túlzásba. Mindenki hozott 1-2 üveg piát, cigit, valami mást, ki-ki amiket tudott. Összességében nem volt rossz, féltem, hogy mi lesz a sok idegen között, ha nem lesz senkivel közös hang, de szerencsére elég sok mindenről tudtunk beszélgetni.
Mi az a hangulati kellék, alkohol, drog, tüzijáték vagy vetkőzősó?
Elhiszem hogy mindenkinek szr kedve volt ha ennyit kellett eltapsolni ahhoz hogy "jó" legyen a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!