Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sorozatgyilkos a profilképe?

Sorozatgyilkos a profilképe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gólyatáborban voltam, amit tökre élveztünk a barátnőmmel. Ittunk, bulizunk, pasiztunk. Minden egyben volt.

Az utolsó előtti nap hozzá odajött egy feltűnően sármos fiú aki úgy felszedte mint a sicc. Ekkor egy kicsit (najó nem is kicsit) irigykedtem rá.

Hazamentünk, otthon megmutatta a fickó Facebook és Instagram fiókját mindkét helyen egy egykori sorozatgyilkos (Ted bundy) képe volt profilképnek beállítva.

Engem ez lesokkolt, mondtam neki is, de ő kinevetett és azt mondta, hogy csak túlreagálom.

Én komolyan nagyon féltem a barátnőmet, sok true crime-ot néztem - innen is ismertem fel rögtön Ted Bundyt - el tudom képzelni mi történhet vele.

Most mit csináljak, tényleg csak túlreagáltam, vagy valósak a félelmeim?

aug. 24. 16:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem valamilyen szempontból felnézhet Bundy-ra. Persze nem feltétlenül azért, mert gyilkolni akar, hanem pl. az intelligenciája miatt.

Ha nő lennék, én menekülnék.

aug. 24. 16:17
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly tanítottam nyolcadikosokat meg kilencedikeseket angolra. Szinte mindegyik rajongott érte valami sorozat miatt. Szerintem nem sorozatgyilkos az illető, csak hihetetlen éretlen.
aug. 24. 16:35
 3/27 anonim ***** válasza:
89%

Én is megszakítanám a kapcsolatot olyannal akinek ilyen profil képe van. Red flag

Barátnődnek szóltál ennél többet nem tudsz nagyon tenni. Az hogy ő nem vette komolyan az nem a te hibád én is szólnék és aggódnék.

Aztán lehet kiderúlne hogy én reagálok túl, de amennyi veszélyes ember van kint a világban jobb félni, mint megijedni.

aug. 24. 16:35
 4/27 anonim ***** válasza:
57%
Bundy jól tudott csajozni. Lehet a srácnak ezen része példakép, de a gyilkolást elítéli.
aug. 24. 16:36
 5/27 anonim ***** válasza:
83%
De most akkor ha valaki azzal a sráccal beszél facen, akkor Teddel beszél valójában? Mert az vagy ami a profilképed . Én csak ezt nem értem.
aug. 24. 16:39
 6/27 anonim ***** válasza:
53%
És mi volt amúgy, jól meg rakta a barátnődet?
aug. 24. 16:42
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudott jól csajozni. Sérültnek tettete magát és kihasznalta a nők segítőkészségét. Akkor támadt rájuk amikor ők segíteni akartak neki.

aug. 24. 16:45
 8/27 A kérdező kommentje:
#6 igen:) ezért mondtam, hogy kicsit irigylem
aug. 24. 16:48
 9/27 anonim ***** válasza:
52%

Ha már a srác megkapta lehet nem is kell neki utána annyira, vagy csak majd arra maga körül tartja és annyi.

Barátnőd komoly kapcsolatot akar vele?

aug. 24. 16:51
 10/27 A kérdező kommentje:
#9 nem gondolom hogy a barátnőm komolyat szeretne vele
aug. 24. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!