Sorozatgyilkos a profilképe?
Sziasztok!
Gólyatáborban voltam, amit tökre élveztünk a barátnőmmel. Ittunk, bulizunk, pasiztunk. Minden egyben volt.
Az utolsó előtti nap hozzá odajött egy feltűnően sármos fiú aki úgy felszedte mint a sicc. Ekkor egy kicsit (najó nem is kicsit) irigykedtem rá.
Hazamentünk, otthon megmutatta a fickó Facebook és Instagram fiókját mindkét helyen egy egykori sorozatgyilkos (Ted bundy) képe volt profilképnek beállítva.
Engem ez lesokkolt, mondtam neki is, de ő kinevetett és azt mondta, hogy csak túlreagálom.
Én komolyan nagyon féltem a barátnőmet, sok true crime-ot néztem - innen is ismertem fel rögtön Ted Bundyt - el tudom képzelni mi történhet vele.
Most mit csináljak, tényleg csak túlreagáltam, vagy valósak a félelmeim?
Szerintem valamilyen szempontból felnézhet Bundy-ra. Persze nem feltétlenül azért, mert gyilkolni akar, hanem pl. az intelligenciája miatt.
Ha nő lennék, én menekülnék.
Én is megszakítanám a kapcsolatot olyannal akinek ilyen profil képe van. Red flag
Barátnődnek szóltál ennél többet nem tudsz nagyon tenni. Az hogy ő nem vette komolyan az nem a te hibád én is szólnék és aggódnék.
Aztán lehet kiderúlne hogy én reagálok túl, de amennyi veszélyes ember van kint a világban jobb félni, mint megijedni.
Nem tudott jól csajozni. Sérültnek tettete magát és kihasznalta a nők segítőkészségét. Akkor támadt rájuk amikor ők segíteni akartak neki.
Ha már a srác megkapta lehet nem is kell neki utána annyira, vagy csak majd arra maga körül tartja és annyi.
Barátnőd komoly kapcsolatot akar vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!