Sorozatgyilkos a profilképe?
Sziasztok!
Gólyatáborban voltam, amit tökre élveztünk a barátnőmmel. Ittunk, bulizunk, pasiztunk. Minden egyben volt.
Az utolsó előtti nap hozzá odajött egy feltűnően sármos fiú aki úgy felszedte mint a sicc. Ekkor egy kicsit (najó nem is kicsit) irigykedtem rá.
Hazamentünk, otthon megmutatta a fickó Facebook és Instagram fiókját mindkét helyen egy egykori sorozatgyilkos (Ted bundy) képe volt profilképnek beállítva.
Engem ez lesokkolt, mondtam neki is, de ő kinevetett és azt mondta, hogy csak túlreagálom.
Én komolyan nagyon féltem a barátnőmet, sok true crime-ot néztem - innen is ismertem fel rögtön Ted Bundyt - el tudom képzelni mi történhet vele.
Most mit csináljak, tényleg csak túlreagáltam, vagy valósak a félelmeim?
"hogy minél több nővel feküdjenek le"
Igen, ha mondjuk egymás után 5 nővel lefekszenek, mert az előző partner nem jó, az érthető.
De ha egész életében ezt csinálja, és egymás után 50 nővel fekszik le, az normális?
Egy se jött be neki? Tuti, hogy nem heteró sráccal van ilyenkor dolga az embernek.
Egy idő után még a nagy nőcsábászok is negnősülnek. Szal nem, nem normális a "fuckboy" lét. Ilyen heteró pasi nem létezik.
Senki nem mondta, hogy idővel nem fognak megnősülni.
De amúgy, miért gondolod, hogy mindenki meg akar állapodni?
Nekem is egy haverom ilyesmiket állit be képnek meg ilyenekrol posztol. Füvezik is.
Ez melyik filmben is a ki ez?
Mindig ő a profilképe.
Aki mindig igy mosolyog a filmben is az is vmi gyilkos
V mint vérbosszú a film címe
A főszereplő visel ilyet, bár ott ő inkább lázadó mintsem gyilkos (bár az is)
De ez is egy ilyen tipikus edgy profilkép mint pl a Joker
A Joker azaz!! Köszi.
Attol a csávo még nem sorozatgyilkos aki ezeket teszi ki, hanem ők a vagány fuvesek meg ezek a banda. Mindig masik face adatlapuk is van meg valamikor fekete puma a profilkép mikor mi.
Ők a "vagány lázadók".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!