Sorozatgyilkos a profilképe?
Sziasztok!
Gólyatáborban voltam, amit tökre élveztünk a barátnőmmel. Ittunk, bulizunk, pasiztunk. Minden egyben volt.
Az utolsó előtti nap hozzá odajött egy feltűnően sármos fiú aki úgy felszedte mint a sicc. Ekkor egy kicsit (najó nem is kicsit) irigykedtem rá.
Hazamentünk, otthon megmutatta a fickó Facebook és Instagram fiókját mindkét helyen egy egykori sorozatgyilkos (Ted bundy) képe volt profilképnek beállítva.
Engem ez lesokkolt, mondtam neki is, de ő kinevetett és azt mondta, hogy csak túlreagálom.
Én komolyan nagyon féltem a barátnőmet, sok true crime-ot néztem - innen is ismertem fel rögtön Ted Bundyt - el tudom képzelni mi történhet vele.
Most mit csináljak, tényleg csak túlreagáltam, vagy valósak a félelmeim?
Fuckboy? Vitatott nálam, hogy van-e ilyen.
Ha valaki csak azért fekszik le nőkkel, mert el akar érni valamit (pl. hogy betegyék egy jó munkahelyre) az érthető.
De milyen ember az, aki csak a szex miatt fekszik le másokkal?
Azt gondolom, lehetséges, hogy ezek a srácok melegek, és a nőcsábászattal leplezik.
Ha tehát egy fucboy megkörnyékezi az aktuális barátnőket, lehet, hogy igazán engem akar megdugni.
Mert értelmetlen. Ha valakivel jó a szex, miért menne tovább?
Nem kizárt, hogy meleg srácok, amit azzal takarnak el, hogy nőcsábásznak mutatják magukat.
De az is lehet, hogy pedofilok, amit így rejtenek el...
Nem ott nincs átfedes, vagy ilyen irányú gondolkodás. Viszont profilképnek olyat állítasz be ami te vagy valamilyen szinten. Valami ami tetszik, inspirál, meg nevettet, hasonulást érzel az adott képpel stb
Egy sorozat gyilkos sose jó hír. Miért állítana be valaki olyat profiknak? Mert edgy akar lenni? Akkor már inkább cringe
A nők általában többet akarnak, csak bemagyarázzák, hogy nem.
Egy nőnek sem esik jól, ha használják a testét.
Evolúciósan a nő nem erre lett beállítva, hanem arra, hogy kiválassza a legjobb hímet, és vele legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!