Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj, ha hányingere...

Velem van a baj, ha hányingerem van a karácsonyi családi fotózkodásokból/eljegyzésekből/idilli családi vacsikból/stressztől átitatott kényszeres ajándékozgatásokból?

Figyelt kérdés
Hova lenne érdemes költöznöm (komoly válaszok érdekelnek!) ha abszolút ki akarom zárni az életemből a teátrális, fogyasztásra épülő, dogmáktól átszőtt társadalmi elváráscunamit ami legjobban karácsonykor zúdul az emberre, de az év többi napján is a képembe tolják folyamatosan? (vállalj gyereket, járj társaságba, legyél fancy/produktív, ne legyél magányos stb.).

tegnap 21:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Bírom az ilyen kérdéseket:

- szerintetek baj van velem? írjátok le a véleményeteket!! azért írtam ki a kérdést mert szeretném hallani hogy ki mit mond ^-^

- umm szerintem igen, van veled valami baj...

- NEM IGAZ TELJESEN NORMÁLIS VAGYOK ÉS IGAZAM VAN ÉS NINCS VELEM SEMMI BAJ!!

Minek kéred ki mások véleményét, ha te már eldöntötted, hogy egyrészt teljesen normális ekkora agyérgörcsöt kapni a másokkal való kapcsolataid miatt, másrészt meg eldöntötted hogy az is teljesen normális ha emberi kapcsolatok nélkül akarsz élni egy örökké stagnáló, fájdalmasan ingerszegényebb életet......?

Vegyél elő egy tollat és egy papír, és írd össze hogy elégedett vagy-e az életeddel. Írj le ŐSZINTÉN mindent amivel nem vagy elégedett, vagy amit szégyellsz, vagy amit utálsz, vagy amiben kevesebbnek érzed magad másokhoz képest, aztán ha összeszedtél mindent, akkor grat, megvan a listád arról, hogy miért gyűlölöd így az embereket, és miért akarod kivonni magad a társadalomból.

tegnap 23:30
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Hová lenne érdemes költöznöd? Hozzám! Feltéve ha nő vagy.

Ugyanilyen vagyok én is, ezért hagyott el az összes nő eddig, mert nem voltam hajlandó családi jópofizásra menni a szüleikhez.

tegnap 23:30
 13/23 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nagyon jó a facebook, mert azok akik menőzni akarnak, oda kitesznek minden vackot, és azt hiszik azt minden ismerősük látja. Közben vannak akik teljesen más oldalakat használnak. De ha nem lenne a face, akkor az ilyen boomer meg az alatti korosztály folyamatosan hívogatna dicsekedni. Így meg csak kiteszik és azt hiszik hogy nézik, még ha nem is jön mindenkitől like, akkor is azt hiszik hogy mindenki őket csekkolja. Pl én meg kb félévente nézek meg ott valamit, addigra ezek a posztok rég elévültek.
tegnap 23:51
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

12

"ezért hagyott el az összes nő eddig,"

Számokban kb. mennyi? :P

tegnap 23:56
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
#13 Tényleg dicsekszenek, vagy csak simán kirakják a saját közösségi média oldalukra a mérföldköveket, amiket elértek az életben, és amiket az emberek 99%a szintén elér?
ma 03:04
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
"Közösségi oldal" háhá. Max fél vagy negyed közösségi, mert nem mindenki lóg azon folyamatosan. De tényleg, tegyék ki a mérföldköveket, csak ne higgyék hogy ez itt most a "közösség". Vagy ha kitesznek valamit az tényleg érdekes teljesítmény legyen, és ne olyan hogy mindenki ugyanazzal szemeteli tele az internetet.
ma 03:23
 17/23 anonim ***** válasza:
39%
Szomáliát esetleg kongót javaslom. Nuku karácsony és a kapitalizmussal sem lesz bajod
ma 05:38
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

#16 Jah, kb így gondoltam...

A normál, átlag élet általános eseményei triggerelik azt, akinek átlag alatti élete van, és kimarad ezekből a mérföldkövekből. Ebből jön a ez a nagy frusztráció bizonyos fórumokon, hogy "jaaaaaaaj miért kell már megint azt nézni hogy x és y eljegyezték egymást!! Biztos csak provokálni akarnak!!"

Jah, biztos. Még véletlenül se full átlag dolgokat osztanak meg magukról....

Savanyú a szőlő. Ennyi a probléma. Ha valaki nem teljesíti be a saját sorsát, le van maradva, és boldogtalan, akkor olyan szintű ellenségességgel fordul a normál emberek felé, mint amit kérdezőtől látunk.

Az viszont nem fog megmenteni senkit a saját életétől, ha hülyének, gonosznak, kétszínűnek és beképzeltnek hisztek mindenkit, meg hogy azt tartjátok a legnagyobb emberi bukásnak, hogy valaki kiposztol valamit a saját privát Facebookjára a közeli rokonainak és ismerőseinek.

De amúgy felmerül az a kérdés is, hogy ti mi a francnak követtek be olyanokat, akik frusztrálnak titeket? Magamból kiindulva én soha nem követnék olyan embereket, akiket annyira rühellek, hogy ne tudjak örülni az életük kisebb-nagyobb örömeinek. Nincs egy olyan ismerősöm se, akinek az eljegyzési bejelentése láttán az lenne a zsigeri gondolatom, hogy fu ez a büdös gyökér csak a képembe akarja dörgölni, hogy megházasodik.

Mióta létezik a Facebook, azóta léteznek az ilyen mindenen és mindenkin fogcsikorgató emberek is, de még ennyi idő alatt se tudtam megfejteni, hogy minek követtek be olyanokat, akiket nem szerettek. Bizarr.

ma 06:20
 19/23 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, azért vagy pszichés eset, mert irigyled másoktól azt, ami neked nincs, és ilyen szintű utálattal beszélsz róla.

Igen, veled van a baj, ahogy ehhez az egészhez hozzá állsz.

Miért van Fb-od, ha utálod az embereket? Mi tart vissza attól, hogy vegyél egy erdő széli házat? Fent tudnád tartani minden nehézségével együtt?

A Gyk is ez közösségi felület. Itt nem kapsz hányingert, ha pl. leírom, hogy nekem milyen jól telt eddig a karácsony és nem volt kényszeres ajándékozás, mert mi nem kényszerből ajándékozunk, hanem mert szeretjük egymást?

Milyenek voltak a gyerekkori karácsonyaid?

ma 06:50
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs értelme irigykedned rájuk.

Aki a fotózkodassal van elfoglalva, az nem a pillanatot éli meg, hanem nekünk gyárt képeket/filmeket, mint egy színész. Ha igazán boldogok lennének, nem is tudnánk róla, mert megtartanák maguknak.

Ne lépj föl és ne nézd, vagy állítsd le a következtetést (nekem ez bevált). Ők lehet azt hiszik látom, mert néha kérdezgetik, h láttad ezt vagy azt, amit kitettünk És mondom, nem érdekel. Lehet leszűrték a like hianyaból, hogy nem nezem. meg azt is, h nem érdekel. Ettől ők megjobban frusztrálódnak, de engem legalább nem terhelnek a sok felesleges képpel es infoval.

Most karácsonykor is felhívott egy ismerős, hogy mennyit készül, meg nem kapozz mézeskalacs fűszerkevereket, meg a gyerekei, meg az anyja már reggel hatra ott volt és mondtam neki, h engem ilyesmi nem érint csak nyugisan elvagyok. Erre ő kezdett fröcsögni, h igen, de ő ezt ennyi gyerek mellett nem teheti meg. Én ekkor elköszöntem és letettuk a telefont. Nah, ennyit ezekről az idillekről...

ma 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!