Azok az emberek akik minden ok nélkül tiltogatnak embereket két ártatlan mondat után, azok mentális betegséggel küzdenek? És tényleg ok nélkül, nincs perverz beszólás. Leginkább nőkre jellemző ez a kényszeres tiltogatás.
Nem pazarolják az idejüket hülyékre és fordítva is hasznos, mivel azoknak akiket tiltottak szintén nem kell hülyékre pazarolni az időt. Tehát WIN-WIN helyzet áll fent.
Nekem volt olyan nő aki azért tiltott, mert smily-t rakok a mondat végére így :D aztán 3 mondat után tiltott, mert zavarta. Jobban is jártunk mindketten.
Nem mondanám azt, hogy mentális betegséggel szenvednének (legalábbis nem emiatt), mert lehet simán nem akarnak beszélni és ez könnyebb mint egy elutasító levelet írni, akármennyire is gyerekes.
Az viszont tény és való hogy a közösségi médiát szinte mindig lerontják a nők 90%-a, élőben senkik ezért itt játsszák a királynőt. Na az ilyeneket szeretem jól megszivatnia, had fájjon nekik.
"Az viszont tény és való hogy a közösségi médiát szinte mindig lerontják a nők 90%-a"
Aham, persze.. Kicsit túlzó, de mindegy. Tessék, rinyálós pasik kérdései itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-..
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..
Ő egy komoly pszichés eset. A 2. válaszban láthatod a többi, megmaradt kérdését is.
Miért lenne mentális betegség? Mert megvan a lehetősége az embernek, hogy letiltson valakit? Az emberek többsége itt a tiltás gombot úgy állítja be, mintha ördögtől való lenne. Az nyilván nevetséges, amikor valaki letilt valakit majd feloldja majd megint letiltja. De komolyan miért ne használja a tiltás gombot, ha nem akar a másikkal többet beszélni? (Nem-nem olyan esetről beszélek, hogy nem fejti ki miért nem akar többet vele beszélni, hanem amikor elmondja és a másik nem tartja tiszteletben pl)
Én is tiltottam le pasikat, volt hogy megindokoltam, hogy többet nem akarok vele beszélni, de még 10 mindenféle a felmenőim szidásától, az én szidásomon át a könyörgésig volt benne minden.
Vagy az illető naponta törölt le, adott újra hozzá, és nagyon meguntam.
Engem is tiltottak már le pasik szó nélkül miután fél évig tök jól elbeszélgettünk, ha nem akar velem beszélni, nem akar, szíve joga megvan hozzá. Olyan is volt, aki maga jelölt be aztán letiltott egyszer csak, nem is beszéltünk. De olyannal is találkoztam, hogy valakinek még csak az ismerőse se voltam sehol még a való életbe se, de letiltott, ez különösen vicces.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem függ össze mentális betegséggel, mindenkinek megvan a maga oka a tiltásra, és hagyjuk már ezt a milyen gáz ha tiltanak felfogást.
Én azokat szoktam letiltani, akik idegenek és rám írnak Messengeren. Nyilván, ha olyannal keresnek, hogy "Szia! lehet nem ismersz, mert nem szoktunk beszélgetni, de egy előadáson vagyunk. Nem tudod milyen lesz a vizsga?" akkor fact-checkelem, hogy tényleg így van-e és, ha igen, válaszolok kedvesen.
De egy ilyen "Sia! Nayon sexy wagyy, van baratod." nem olyan üzenet, amire válaszolni szeretnék, független attól, hogy amúgy foglalt vagyok-e vagy sem.
Illetve nem akarom más nők képeit savazni, de egy olyan profilkép vagy sok szexi pózolásnál ez még érthető, bár nem szép dolog. Nekem viszont kb 2 évente van új profilképem, egyiken se látszik kb semmi a testemből, ezért kifejezetten furán érzem magam az ilyen üzenetektől.
#9 vagyok
Amit idéztem, bár perverz, nem beszólás.
Viszont továbbmegyek: az olyanokat is tiltom, akik csak egy "sziaa" meg ilyen basic mondatokat írnak.
Amiért tiltom őket: idegenek, nem ismerem őket, nem fogok velük jópofizni
Ismerősöket meg akkor szoktam 2 mondat után blokkolni, ha korábban volt konfliktusunk/nyomultak rám és megmondtam nekik kedvesen, hogy nem szeretnék beszélgetni velük, de ezt áthágták és ismerve őket folyton át is fogják hágni, ezért őket tiltom Facebookon is, hogy ne legyen többé dolgom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!