Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örömlánynak néznek, mit tegyek?

Örömlánynak néznek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azt hallom vissza, hogy ennek voltam meg meg annak, közbe meg senkivel nem csináltam semmit, mivel 2 éve párkapcsolatban élek, és előtte is voltak több évig tartó kapcsolataim, így ez tőlem messze áll. Konkrétan félek, hogy elvesztem a párom. Ráadásul folyamatosan csúnyán flörtölnek velem, mintha tényleg pénzért csinálnám. Nagyon rosszul esik, hogy a fél város annak néz. Munkát is szerintem ezért nem találok. Viszont tényleg nagyon bántó, és ráadásul, már félek ismerkedni is mert hogy na vajon Ő is annak néz? Olyanok ismernek akiket én nem...mintha sok rosszakaróm kiakarna csinálni, mármint hogy öngyilkosságot kövessek el...hozzáteszem jó ember vagyok, és senkit se bántottam meg úgy hogy ezt csinálják velem..

dec. 21. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Csak szexuális szándékkal lehet ismerkedni, kedves 11? Nem látom azt, h ellenkező nemről van szó...
dec. 21. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Mert, ha van rajta mű dolog, az feljogosít bárkit, hogy lekrvázza? Jelzem, hogy nem.
dec. 21. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
jahj istenem..nem veszitek észre? burkoltan akarja közölni anonim oldalon hogy ő mennyire jól néz ki, és efelől anonim emberektől akar kényszeresen visszajelzést kapni..elég szánalmas:D
dec. 21. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nem dolgozol, gondolom a rendőrségen sem, ezért nem tudod max "hasonló megbízható forrásokból" mikor és mit tesznek ha feljelentenek valakit. Az meg mióta ismeretlen akivel odáig jutsz hogy megharapod? Valamit azért rosszul csinálsz ha ez jön le rólad, hogy az vagy amit írtál, ráadásul mindenkinek. Egytalan ha nem is dolgozol, hogy kerülsz ennyi férfivel beszélő viszonyba?
dec. 21. 22:37
 15/15 anonim válasza:
Ha nem akarsz elköltözni, védjen meg a párod!!!!
dec. 23. 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!