Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örömlánynak néznek, mit tegyek?

Örömlánynak néznek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azt hallom vissza, hogy ennek voltam meg meg annak, közbe meg senkivel nem csináltam semmit, mivel 2 éve párkapcsolatban élek, és előtte is voltak több évig tartó kapcsolataim, így ez tőlem messze áll. Konkrétan félek, hogy elvesztem a párom. Ráadásul folyamatosan csúnyán flörtölnek velem, mintha tényleg pénzért csinálnám. Nagyon rosszul esik, hogy a fél város annak néz. Munkát is szerintem ezért nem találok. Viszont tényleg nagyon bántó, és ráadásul, már félek ismerkedni is mert hogy na vajon Ő is annak néz? Olyanok ismernek akiket én nem...mintha sok rosszakaróm kiakarna csinálni, mármint hogy öngyilkosságot kövessek el...hozzáteszem jó ember vagyok, és senkit se bántottam meg úgy hogy ezt csinálják velem..

tegnap 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Úgy rakd el a pénzeket hogy más ne lássa ne tudja.
tegnap 17:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem csináltam ilyet soha!
tegnap 17:12
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Elég undorító környezetben élhetsz.

Csak az van, hogy lecseréled a környezeted.

Külsőd milyen? Műdolgok vannak rajtad?

tegnap 17:16
 4/14 anonim ***** válasza:
6%
Ha játszani akarnak akkor játssz velük, menj bele az örömléány szerepébe, s aki ilyen módon próbálkozik be nálad, azt szépen oltogasd le, hogy nincs neki akkora farka és vagy pénztárcája hogy akár csak szóba is állj vele.
tegnap 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:
16%

Nem lehet, hogy régebben volt egy rossz korszakod?

Vagy nem lehet, hogy valakit azért dobtál, mert kiszerettél belőle és találtál mást?

tegnap 17:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Semmi műdolog, mégcsak nem is sminkelem magam. Én az előző partneremre tippelnék, de akárkinek megemlítem, akkor még engem néznek hülyének, hogy csak beleképzelem a dolgokat. A családommal már vagy 20 éve itt élek, most költözzek el egy ilyen miatt? Konkrétan elkergetnének...nem tudom mit tegyek? Legszívesebben feljelenteném az összes ilyet becsületsértésért, hírnév megrontásáért..de sajnos nem tudom h kit kéne?
tegnap 17:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja és próbálkoztak nálam, megakart volna...de megharaptam, és még utána engem cseszett le h nem kéne kéretnem magam...már bocs levegőt vehetek?
tegnap 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Akkor jelentsd! Ismertlen elkövető ellen becsületsértés
tegnap 17:32
 9/14 A kérdező kommentje:
Ki röhögnének a rendőrök ismeretlen tettes miatt
tegnap 17:37
 10/14 anonim ***** válasza:
55%

".... 2 éve párkapcsolatban élek .... és ráadásul, már félek ismerkedni is mert hogy na vajon Ő is annak néz?"

Csak nekem tűnt fel ez?

Minek akar a kérdező ismerkedni, ha párja van?

tegnap 17:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!