Honnan lehet megtudni egy személyről,hogy nem csak magyarok voltak az ősei között például arcvonásaiból és ősztönös viselkedés?
Nézz rá bárkire.
Nincs olyan ember az országban, akinek csak magyarok lennének az ősei között.
Nekem apám csinált családfakutatást, mikor a hungarista korszakát élte, és azt gondolta, hogy majd ki fog derülni, hogy ő mindig is magyar volt, már az 1000 éves ősei is magyarok voltak.
Hát nagyon nem ez történt, mikor eljutott az ükszülők anyakönyvi kivonatához az egyházmegyében, akkor kiderült számára, hogy nulla magyar vér van benne, igazából lengyel, szlovák, meg zsidó ősei vannak, akik asszimilálódtak.
Hajnal egykor hívott fel ezzel a dologgal apám, teljesen kétségbeesve (és csatakrészegen), üvöltött velem a telefonban, hogy azt sem tudom, mi vagyok. Mondtam neki, hogy nem tudom, de le is szarom igazából. Semmilyen különös ismertetőjelem nincs, átlag magyar embernek nézek ki, annak is néznek általában itthon, és annak is vallom magam, mivel Magyarországon nőttem fel, magyar az anyanyelvem, magyar állampolgárságom van, és magyar útlevéllel rendelkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!