Lányok. Az első randin külsőleg, miket néztek meg a pasikon?
Hát 9-es válaszoló, nekem például az nem túl vonzó, ha egy férfi (akár nő is) parfümöt használ. Egyrészt azért nem, mert legtöbb esetben túl erős az illata, másrészt jobban elnyomja az illető természetes illatát (nem izzadságot, nem keverendő), harmadrészt pedig egy enyhe illatú, vagy szagtalan dezodor is elég bőven. Szerencsére a barátom nem használ parfümöt sose, bár a dezodorok közül néha kétfélét használ, a másik mindig kicsit erősebb. De az én kedvemért csak az egyiket használja, ami jóval enyhébb illatú, ugyanis évek óta jól tudja, hogy engem az erős dezodor illatok és hasonlók zavarnak. Csak néha használja mindkettő dezodort, de legtöbbszöre a kedvemért csak az egyiket, ami az enyhébb. Ez amiatt is jó, mert így az enyhébb mellett az ő saját illatát is érzem, azt jobban szeretem rajta érezni.
Azért van leszavazva a 4-es válaszoló, mert nem a magasság számít igazán. Akinek meg igen, az felszínes és kényes. Én a magasságot se nézem, felőlem a barátom lehetne akár ugyanolyan magas, mint én, vagy alacsonyabb is. Így hát 10-es válaszoló, akkor te eddig leginkább felszínes, kényes nőkkel taliztál, ám hidd el, hogy nem mindenkinek számít a magassság, legfeljebb csak nagyon kicsit minimálisan.
Márkás ruha... hány évesek vagyunk, 14?
Nekem az első, amire hamar felfigyelek, az a magasság, de ugye ehhez nem is kell jobban megnézni a másikat. Egy magas nő vagy férfi kitűnik a tömegből.
Amúgy meg... nem tudom. Az összhatás a lényeg. Ha mondjuk melegítőben jön elegánsabb helyre, az gáz. Ha koszos a körme, az is. Ha ápolatlan, büdös, az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!